Ce spunea Elan Schwartzenberg, în EXCLUSIVITATE pentru B1 TV, despre complexul lui Radu Mazăre din Madagascar: „Am acceptat achiziția și construcția resortului” / „Se află pe proprietatea mea! M-am gândit să mă duc să-l arestez!” (VIDEO)

Ce spunea Elan Schwartzenberg, în EXCLUSIVITATE pentru B1 TV, despre complexul lui Radu Mazăre din Madagascar: Am acceptat achiziția și construcția resortului / Se află pe proprietatea mea! M-am gândit să mă duc să-l arestez! (VIDEO)

Elan Schwartzenberg a declarat, într-un interviu din februarie 2018 pentru B1 TV, că resortul de lux în care stătea, la acea vreme, Radu Mazăre în Madagascar, era, de fapt, al lui. Omul de afaceri a precizat, într-un interviu acordat jurnalistei Sorina Matei, că i-a trimis mai multe sume de bani lui Radu Mazăre pentru construcția acelui resort. Schwartzenberg chiar a glumit spunând că dacă tot Mazăre e pe proprietatea sa, se va duce să-l aresteze.

”Cu frații Mazăre fac afaceri de la Revoluție. Eu aveam o consignație în Iași, ei aduceau marfă, apoi ne-am ocupat de publicitate, vindeam împreună pachete publicitare, apoi el ajunge primar și primul lucru pe care-l face – mărește prețul la panouri și taie unele că nu îi plăceau estetic.

La un moment dat, frații Mazăre au fost în Brazilia, Madagascar și alte locuri și mi-au făcut propuneri de investiții. Pe două le-am acceptat: am finanțat 30 de ha plajă în Brazilia, proprietatea mea, am acceptat achiziția și construcția resortului din Madagascar. În ambele, pentru că le-au identificat și se ocupă de management, au un mic procent. Sunt acte notariale făcute acu 7 – 10 – 15 ani.

Eu am trimis în contul fraților Mazăre 175 000 de euro, în diverse tranșe, care n-au legătură cu bani primiți de la Avi Morgenstern. Eu în viața mea nu am primit 175 000 de euro de la Avi, pe care să i le fi trimis lui Mazăre.

În 2011 am primit mult mai mulți bani, poate un milion, poate peste de la Avi pentru diverse servicii prestate, iar fraților Mazăre le-am dat bani în cu totul alte condiții, sume și termeni, pentru finanțarea resortului din Madagascar”, declarase Elan Schwartzenberg, în februarie 2018, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Afaceristul a insistat că i-a dat bani lui Mazăre pentru a construi resortul din Madagascar, nu pentru complexul social din Constanța.

Sorina Matei: Sunteți proprietarul complexului?

Elan Schwartzenberg: Da.

Sorina Matei: Deci domnul Mazăre se află acum pe proprietatea dumneavoastră?

Elan Schwartzenberg: Da, m-am gândit să mă duc să-l arestez!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară