Elena Băsescu, amendată de Poliție după ce a parcat neregulamentar. Autoritațile i-au ridicat mașina (VIDEO)

Elena Băsescu, amendată de Poliție după ce a parcat neregulamentar. Autoritațile i-au ridicat mașina (VIDEO)

Legea este aceeaşi pentru toată lumea, chiar dacă numele tău este Elena Băsescu. Fiica fostului preşedinte al României a rămas fără maşina de lux, după ce a parcat ilegal într-o staţie de autobuz. Poliţia Locală din Constanţa a ridicat automobilul, iar EBA s-a ales cu o amendă, informează B1 TV.

Elena Băsescu a parcat neregulamentar

S-a întâmplat la Constanţa, chiar în prima zi de campanie electorală. Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena, se afla în campanie pentru alegerile parlamentare în care candidează din partea PMP pe un loc eligibil la Camera Deputaţilor.

În această perioadă, politicienii par că uită de regulile de circulaţie aşa că, angrenaţi în lupta pentru a convinge cetăţenii, nu mai contează unde îşi parchează bolizii de lux, notează B1 TV. Asta a făcut şi Elena Băsescu. Ea şi-a parcat maşina neregulamentar chiar în staţia de autobuz.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Elena Băsescu, amendată după ce a parcat în staţia de autobuz

Poliţiştii spun că incidentul a fost semnalat de un alt cetăţean. Aşa că, în cele din urmă, maşina de lux a fost ridicată de platforma auto chemată de către Poliţia Locală şi a fost transportată la locul de depozitare din zona industrială.

Pe lângă amenda pe care a primit-o de la poliţişti, Elena Băsescu va trebui să plătească acum 570 de lei firmei municipalităţii pentru ridicarea şi transportul maşinii la parcul auto. De altfel, s-a ales şi cu 3 puncte de penalizare la permisul auto.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)