‘Fă, Doino’, despre Viorica Dăncilă: Important este cum guvernează, nu participă la vreo olimpiadă de limba română / Absolut toată lumea face câte un dezacord

'Fă, Doino', despre Viorica Dăncilă: Important este cum guvernează, nu participă la vreo olimpiadă de limba română / Absolut toată lumea face câte un dezacord

Fosta ministră a Apelor și Pădurilor, cunoscută sub apelativul ‘Fă, Doino’, așa cum i s-a adresat șeful ei direct de atunci, Victor Ponta, îi aduce elogii Vioricăi Dăncilă.

Doina Pană spune că premierul României nu este o agramată și că absolut toată lumea face greșeli gramaticale.

Mai mult de atât, deputata social-democrată spune că dăncilă “nu participă la vreo olimpiadă de luimba română”, ci “important e cum guvernează”.

„Doamna Dăncilă nu este o agramată, la gradul de oboseală pe care îl ai ca ministru, ca prim-ministru este și mai și, absolut toată lumea face câte un dezacord. Dacă aveți curiozitatea să îl urmăriți pe președintele Klaus Iohannis, cred că nu este apariție în care să nu facă unul sau mai multe dezacorduri, dar nu interesează pe nimeni. (…) S-a pus o presiune foarte mare asupra doamnei Dăncilă și probabil că de ce vrei să fii atent și să nu faci dezacorduri, psihologic chiar ți se întâmplă. Dar, și dacă ar fi așa, eu cred că foarte important este cum guvernează un prim-ministru, și nu participarea la olimpiada de limba română. Și, insist, nu aceasta este doamna Dăncilă care apare reflectată în presă. Este nedrept ce s-a întâmplat cu dumneaei”, a spus Doina Pană, potrivit hotnews.

Amintim că Victor Ponta a plecat cu Doina Pană la inundații, în 2014, și, într-un moment de sinceritate, acesta a spus:”Tu ce faci,,Doinaaici? Aveai chef de niste inundatii?”

Declarația acesteia vine după ce Dăncilă a spus că mai bine citește o declarație decât să spună prostii.

Ulterior, PNL a postat pe Facebook un colaj video cu declarații ale Vioricăi Dăncilă în care face greșeli gramaticale în timp ce își citește discursurile de pe foi. „Recunoaște – în sfârșit – că spune prostii dacă vorbește liber, dar realitatea ne demonstrează că inclusiv dacă citește de pe foi spune prostii”, spun liberalii. (DETALII AICI)