Firea, Dragnea și Tăriceanu, discuții din culisele scenei politice: "Căline, oricine, ne nenorocim, numai nu….". Cum a fost numit Tudy viceprimar al Capitalei

Firea, Dragnea și Tăriceanu, discuții din culisele scenei politice: "Căline, oricine, ne nenorocim, numai nu....". Cum a fost numit Tudy viceprimar al Capitalei
foto: cancan.ro

Faptul că Tudor Ionescu, cunoscut în lumea mondenă după ce a avut o aventură cu Oana Zăvoranu, a ajuns viceprimar al Capitalei nu mai este o surpriză pentru nimeni. În acest context, jurnaliștii de la CanCan au publicat o conversație între președintele PSD Liviu Dragnea, primarul Bucureștiului Gabriela Firea și președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, conversație avută cu câteva săptămâni în urmă pe fondul acestei numiri.

"«Căline, te rog cu cerul şi cu pământul… Ai patru consilieri, pune pe oricare dintre ceilalţi trei. O să mi sară toată lumea-n cap, şi aşa o am grea…», ar fi zis Firea într-o discuţie înregistrată. Tăriceanu nu a vrut. E naşul băiatului, e prieten cu tatăl lui foarte bun, «Uigabal» e disciplinat, e omul lui devotat, socoteala lor", scriu cei de la Cancan.

Văzând că nu îl poate îndupleca pe Tăriceanu, Firea a apelat la talentele lui Dragnea.

«Căline, o nenorocim pe Gabi, hai te rog eu mult să fim maturi şi să găsim o variantă cu Tudy… îi dăm altă poziţie… îl punem altundeva nu atât de expus, te rog din suflet!», a spus Dragnea. Tăriceanu, nu şi nu! «Căline, dă-o-n doamne iartă-mă, pe Laura Chiriac ai dat-o afară din partid că s-a lins cu unu într-o parcare şi pe-ăsta…de l-a văzut o naţiune-ntreagă, fără experienţă în administraţie publică, fără absolut nimic care să-l recomande, îl punem la cârma Bucureştiului?!?!», ar fi fost una dintre remarcile finale ale dialogului câştigat, într-un final… de Tudy!, se mai arată pe cancan.ro.