Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”

Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”

Premierul Florin Cîțu a declarat că va merge în Parlament pentru validarea noilor miniştri, după retragerea USR PLUS de la guvernare. Acesta nu a exclus posibilitatea ca printre noile propuneri de miniștri să fie și tehnocrați. Cîțu a admis că are unele nemulțumiri și față de unii miniștri acum în funcție, dar nu a dat nume.

Florin Cîțu, despre noii miniștri pentru care va cere votul în Parlament

Miniștrii care vor ocupa locurile vacante, după retragerea USR PLUS, vor fi de la PNL și UDMR, dar „s-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”, a declarat Florin Cîțu, la Digi24.

Cîțu a precizat apoi că „deocamdată” nu va face schimbări în echipa de miniștri. A admis, totuși, că are ceva nemulțuiri vizavi de unii dintre ei: „Mai sunt, dar deocamdată nu așteptăm… Vreau să am o discuție în BEx și după aceea. Trebuie să se obișnuiască lumea cu mine. Deciziile le voi lua în echipă, voi avea discuții în BEx și după aceea vom veni cu deciziile”.

Anterior, Cîțu a afirmat că ar urma să meargă în Parlament pentru validarea noilor miniştri chiar săptămâna viitoare.

Florin Cîțu a promis că nu vor exista repercusiuni împotriva celor care l-au huiduit la congres: „Nu va exista nicio vânătoare de vrăjitoare. Sunt membri ai PNL, au avut o opțiune, sunt sigur că după ziua de azi au înțeles că au pierdut. Rămânem toți în aceeași echipă, pentru că de fapt, adversarul, inamicul nostru, nu este în interiorul PNL, este în afară și este PSD”.