Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”

Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri seara, în emisiunea „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire că nu s-a stricat relația cu Ludovic Orban, dar că a decis să candideze la șefia PNL pentru că este sigur că este soluția pentru liberali. Acesta a dezvăluit cp nu a avut nicio înțelegere cu Ludovic Orban, așa cum s-a speculat:

„Nu s-a stricat nimic. Sunt sigur că pot face mult mai mult pentru PNL și cu PNL pentru români. Și PNL are nevoie de o schimbare, dar și românii au nevoie de un PNL mai puternic. Sunt acel om care poate să facă aceste lucruri. Fiecare proiect pe care l-am luat, l-am dus la bun sfârșit.

Este membru BEX, cu drept de vor, opiniile domniei sale, dacă sunt constructive sunt luate în calcul. Sper să oprească atacurile la guvernarea PNL.

Nu a fost nicio înțelegere niciodată. S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida. Chestia cu BNR, și în 2017 și în 2019 am candidat pentru postul de viceguvernator, am încercat să ajung, nu a fost oportun, asta e”, a spus Florin Cîțu.