Florin Cîţu, despre jaloanele din PNRR: Sunt 30 de miliarde de euro. Ministerele să lucreze. Nu vrei să faci reforma pensiilor, să vină altcineva s-o facă (VIDEO)

Florin Cîţu, despre jaloanele din PNRR: Sunt 30 de miliarde de euro. Ministerele să lucreze. Nu vrei să faci reforma pensiilor, să vină altcineva s-o facă (VIDEO)

Florin Cîţu, președintele Senatului și liderul PNL, a avertizat luni, din nou, că România trebuie să îndeplinească 24 de jaloane din PNRR până la finalul aceste luni. Cîțu a precizat că dacă, de exemplu, cineva nu vrea să facă reforma pensiilor, ar trebui să lase pe altcineva s-o facă. O aluzie la ministrul Muncii, Marius Budăi (PSD), pe care l-a mai acuzat și în trecut că stă mai mult la televizor în loc să muncească.

Florin Cîțu, despre termenele din PNRR pe care România trebuie să le respecte

„Sunt 24, sunt importante şi deja a început lupta asta. Trebuie să muncim, nu vin gratuit. Sunt 30 de miliarde de euro. Ministerele trebuie să îşi facă treaba, şi ar fi bine ca cine crede că nu vrea să facă o reformă, de exemplu nu vrei să faci reforma pensiilor, pentru că ţi se pare ţie că nu e foarte bine, să vină altcineva să o facă.

Nu vrei să faci reforma salarizării, reforma administraţiei, nu e corect faţă de români să rămâi, acolo, în funcție, apoi să nu faci şi să pierdem aceşti ani. Vom vedea pe 31 martie”, a declarat Florin Cîțu.

Liderul liberalilor a precizat că dacă cele 24 de obiective nu vor fi atinse până pe 31 martie, România nu va primi banii aferenți lor.

Florin Cîțu, nemulțumit de activitatea de la Ministerul Muncii, condus de Budăi (PSD)

Luna trecută, întrebat despre zvonurile că liberalii vor să ceară schimbarea lui Budăi de la Ministerul Muncii, Cîțu a spus: „Ne interesează să implementăm PNRR. Avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două importante sunt la Ministerul Muncii. Cred că e important să stăm mai puțin la televizor și să muncim mai mult pentru a avea mai mult randament. E un mesaj general pentru toată lumea, să muncim mai mult și să vorbim mai puțin”.

„Aş vrea să văd acel ministru care vine în faţa românilor şi le spune că a stat mai mult la televizor și nu a avut timp să se ocupe şi nu vom primi banii din PNRR”, a mai afirmat atunci președintele PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe