Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”

Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD
Foto: Guvernul României / Facebook

Florin Cîțu a declarat miercuri seara în emisiunea Dosar de politician, moderată de Silviu Mănăstire că o condiție pentru cei d ela USR PLUS pentru intrarea la guvernare și refacerea ccoaliției este dezicerea de moțiunea de cenzură, semnată alături de cei de la AUR:

„I-am tot chemat la discuții dar să nu vină cu AUR, să scape de AUR și atunci poate să vină la discuții. Lucrurile vor fi foarte simple, vor discuta cu președintele PNL. Nu voi mai permite ce s-a întâmplat cu PNL în ultima perioadă ca președintele (Ludovic Orban) alături de USR și de AUR și de PSD încearcă prin tot felul de manevre să dea jos Guvernul României, condus de PNL, de un premier liberal. Asta nu s eva întâmpla niciodată.

A vrut să folosească în lupta internă, aceste instrumente pentru a avea câștig de cauză. Aș vrea să văd și ipocrizia din Parlamentul României. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD, dar după aceea țipă ca nimeni altcineva să nu facă negocieri în Parlamentul României.

Locul celor de la USR după ce se curăță de AUR este totuși la Guvernare. Noi nu ne rugăm de ei. PNL merge mai departe și guvernează pentru Români.

Pentru mine este foarte important ca PNL să își ducă programul de guvernare pe care l-am aprobat anul trecut în decembrie pentru că acolo sunt reforme bune pentru români”, a precizat premierul Florin Cîțu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său