Florin Cîțu: Indiferent de declaraţiile politice, nu cred că există un politician responsabil care vrea să se joace cu viitorul românilor în ceea ce priveşte PNRR (VIDEO)

Florin Cîțu: Indiferent de declaraţiile politice, nu cred că există un politician responsabil care vrea să se joace cu viitorul românilor în ceea ce priveşte PNRR (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că nu există vreun risc ca PNRR să nu fie implementat. Dincolo de declarațiile politice ale unuia sau altuia, nu cred că există un politician responsabil care vrea să se joace cu viitorul românilor, a punctat șeful Guvernului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu, despre implementarea PNRR

„Nu există niciun risc în ce priveşte implementarea PNRR. Eu cred că, aşa cum a fost construit, va accelera reforme care în România au fost încetinite sau amânate foarte mulţi ani.

Am ținut mult ca în PNRR să avem reforma pensiilor, sistemului de salarizare, reforma administraţiei, ”România Educată”, pentru a ne asigura că acest sistem de reforme şi cu borne vine la pachet cu investiţiile.

Indiferent de declaraţiile politice, nu cred că există un politician responsabil din România care vrea să se joace cu viitorul românilor în ceea ce priveşte PNRR”, a declarat premierul Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă comună cu Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, și președintele Klaus Iohannis.

La rândul lui Iohannis a spus că „nu există un risc politic pentru implementarea PNRR”.

„Acele investiţii sunt unele dorite şi aşteptate de toată lumea. (…) Guvernul se va ocupa de implementarea acestui plan. PNRR e aprobat, pregătit pentru implementare şi acest lucru se va întâmpla şi vom schimba România în bine, o vom moderniza. Nu vrem să ne prindă perioade de criză pe plan greşit”, a mai spus Iohannis.

Ultima oră
16:51 - Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu”
16:49 - Asztalos Csaba, despre proiectul respins de Senat: Concluzia CNCD e că măsurile propuse nu sunt discrimnatorii / Peste tot în Europa certificatul verde se introduce prin legi, nu prin HG (VIDEO)
16:43 - Nicolae Ciucă, întrebat dacă o apropiere de USR înseamnă sfârșitul discuțiilor cu PSD: Nu e închisă ușa către absolut nimeni. Mandatul meu e să negociem pentru un guvern minoritar PNL – UDMR
16:40 - eMAG Black Friday 2021 şi-a stabilit data la care va avea loc. Ce oferte a pregătit retailer-ul online
16:32 - Nicolae Ciucă: Continuăm negocierile pentru a trece guvernul minoritar PNL-UDMR / Lista de miniștri și programul de guvernare, depuse la Parlament până la finalul zilei de sâmbătă (VIDEO)
16:32 - Regiunea Munteniei are cele mai mari rate de infectare cu SARS-COV-2. TOP 10 localități. Otopeni, lider, cu 22 de infectări la mia de locuitori
16:32 - Altex Black Friday 2021. Campania debutează pe 28 octombrie și durează 4 săptămâni. Vor fi reduceri și de 60%
16:30 - Valentina Pelinel a ajuns să meargă în cârje. Ce a păţit soţia lui Borcea?
16:12 - Klaus Iohannis, întrevederi cu președinții Parlamentului din Egipt: România sprijină consolidarea dialogului dintre UE și Egipt
16:02 - Ministrul Energiei, Virgil Popescu: „Odată cu plafonarea și compensarea facturilor se vor calma și fluctuațiile din piață. Cred că prețurile se vor tempera”