Florin Cîțu: „Nu putem să fim la guvernare cu un partid care a votat o moțiune împotriva PNL” / “Dacă vrem să trecem peste acest moment USR trebuie să recunoacă o greșeală și apoi putem să mergem mai departe”

Florin Cîțu: Nu putem să fim la guvernare cu un partid care a votat o moțiune împotriva PNL / “Dacă vrem să trecem peste acest moment USR trebuie să recunoacă o greșeală și apoi putem să mergem mai departe”

Premierul Florin Cîțu a declarat joi că Bex al PNL a votat deja o decizie potrivit căreia liberalii nu pot intra la guvernare cu un partid care a votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD, alături de AUR.

„Deciziile le luăm în forurile de conduce ale PNL. Avem deja o decizie în Bex, nu putem să fim la guvernare cu un partid care a votat o moțiune împotriva noastră. Aud foarte mult în spațiul public cuvântul responsabilitate aruncat foarte ușor de la cei care au votat sau depus o moțiune împreună cu AUR, de la cei care au votat moțiunea PSD, de la cei care acum o lună de zile au luat ministrul Sănătății, l-au luat din Guvern și au lăsat România fără ministru într-o perioadă dificilă. Este complicat să iei în serios să iei cuvântul responsabilitate care vine de la acești oameni.

Unde suntem de acord cu toții, pentru România este stabilitatea și refacerea coalițieie ste un lucru important, dar refacerea coaliției în jurul PNL este soluția pe care o propunem. Nu aș trece foarte ușor peste modul în care s-a ajuns aici. Nu poți să spui că azi ești responsabil când ai fost iresponsabil acum o săptămână”, a declarat Florin Cîțu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
18:36 - Curentul antivaccinist, puternic și în rândul penticostalilor. Emanuel Conțac: „Majoritatea celor din spațiul neoprotestant au, mai degrabă, rezerve față de vaccin”
18:20 - CNCAV: 150.639 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 111.033 au primit prima doză
18:15 - Mirel Joacă-Bine, ucis în timpul unui jaf în Italia. Românul devenit celebru pentru numele său a fost împușcat mortal de proprietarul magazinului pe care îl jefuia
18:05 - Andreea Marin, criticată de Cătălin Botezatu: „Trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta”
18:01 - Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
17:24 - Mitică Dragomir, scandal în direct, cu un jurnalist: „Bă nenorocitule, bă nesimțitule!”