Fondatorul filialei AUR Satu Mare pleacă din partid și-l atacă dur pe George Simion: „Să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și sa te numești creștin-familist e total deplasat”

Fondatorul filialei AUR Satu Mare pleacă din partid și-l atacă dur pe George Simion: „Să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și sa te numești creștin-familist e total deplasat”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Iulian Câcău, care a înființat filiala AUR Satu Mare, a anunțat că pleacă din partid, nemulțumit de conducerea formațiunii. El a spus că George Simion impune în organizații tot felul de personaje politice expirate sau care n-au demonstrat nimic și că are un „comportament violent” și un „limbaj vulgar” când nu i se face pe plac. Câcău a mai reproșat faptul că Simion pretinde că e un bun creștin, dar a organizat petreceri „la care s-au săvârșit acte de preacurvie”.

Iulian Câcău a plecat din AUR. Reproșurile aduse conducerii

„Dragi colegi, prieteni și critici, de azi NU mai sunt membru al partidului AUR, mă delimitez de tot ceea ce înseamnă acest partid, politica pe care o duce si acțiunile pe care le inițiază”, a scris Câcău, pe Facebook.

Iulian Câcău s-a plâns că a făcut multe lucruri pentru partid, și-a asumat candidaturi și a inițiat proteste, și niciodată conducerea AUR de la Bucureși nu l-a ajutat cu nimic, măcar să poată contesta amenzile pentru manifestații.

După ce partidul a intrat în Parlament, „au apărut fripturiștii”, continuă Câcău. Erau oameni expirați politic sau care n-au demonstrat niciodată nimic și pe care George Simion îi impunea, dar el n-a vrut să-i primească în organizație: „Aceștia faceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea si mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar si propuneri nu tocmai ortodoxe)”.

El i-a reproșat apoi lui Simion că are un „comportament violent, totodată limbaj vulgar” în particular „când nu faci cum vrea el”.

Câcău a mai scris că aceleși probleme sunt în toate organizațiile partidului: „politică NOUĂ cu oameni VECHI”. A mai precizat, de asemenea, că în AUR sunt și oameni buni și i-a sfătuit să fie atenți în jur până nu e prea târziu.

Iulian Câcău, atac dur la adresa lui George Simion

„Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organzezi congresul partidului duminica in timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica cand oamenii sunt chemați la rugaciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și sa te numești creștin-familist e total deplasat !

De aceea dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă așteptam măcar sa aibe cei 7 ani de acasă, am decis sa nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce ! Dumnezeu să fie cu noi cu toți !”, a mai scris Iulian Câcău, în postarea sa de pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe