George Simion: „Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina anti-COVID”. Explicația liderului AUR

George Simion: „Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina anti-COVID. Explicația liderului AUR
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Într-un interviu oferit de curând, George Simion, copreședintele partidului AUR, a vorbit despre vaccinarea anti-COVID-19. Deputatul a dezvăluit că nu și-a administrat serul și nici nu are de gând să facă acest lucru.

„Nu m-am vaccinat, nu mă voi vaccina (…) În prima fază nu m-am vaccinat pentru că erau persoane vulnerabile şi erau mulţi care aşteptau vaccinul ca o salvare de care aveau nevoie pentru a nu se mai teme şi e în regulă, eu ca parlamentar puteam să am întâietate ceea ce nu mi se pare normal. Am 35 de ani, sunt sănătos, sper, nu simt pericolul”, a declarat George Simion, pentru Prima TV.

George Simion: „Nu aș vrea să risc nici 1%”

Liderul partidului AUR a precizat că nu vrea să riște deloc, având în vedere faptul că este vorba despre un ser experimental.

„Virusul există însă în momentul ăsta, erau nişte promisiuni legate de acest vaccin, iniţial. Acum aceste promisiuni s-au schimbat. Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neştiind ce va urma.

Am văzut că trebuie să te vaccinezi o dată la şase luni, asta spun specialiştii, eu nu aş trece din şase în şase luni printr-un vaccin care, conform prietenilor mei care s-au vaccinat, îţi face rău în momentul în care te vaccinezi. (…) De boală am văzut că te protejează mai mult anticorpii naturali, dacă treci prin boală”, a mai explicat Simion.

Copreședintele AUR a mai mențioant că cei 70% dintre români, persoane nevaccinate, „nu sunt niște idioți și niște inculți”, așa cum se dorește din anumite medii să se inducă.

Ultima oră
15:55 - Ca la noi, la nimeni. Un român a băut o ladă de bere pentru a elimina vaccinul anti-COVID
15:35 - Ce pățesc „vaccinații la chiuvetă” dacă doresc să se imunizeze împotriva virusului COVID. „Trebuie să se autodenunțe”
15:30 - Proiectul care prevede introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, pentru angajații din instituții și pentru cei din clădirile de birouri a fost respins de Senat. Propunerea merge la Camera Deputaților, for decizional
15:25 - Florin Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID pentru angajați: „Rezultatele le vedem deja în ceea ce privește vaccinarea”
15:22 - PSD nu votează proiectul privind obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă. Adrian Streinu-Cercel: Este greşit ştiinţific
14:56 - Florin Cîțu neagă o înțelegere privind intrarea PSD la guvernare : „O refacere a USL nu este un proiect în acest moment” / „Se poate ajunge ca USR să revină la guvernare, după o discuție față în față”
14:54 - Grupuri de Facebook, realizate pentru comercializarea certificatelor false de vaccinare. Medic din București: Aveți o hârtie şi zero protecție
14:53 - Atentat ISIS în Irak. 11 oameni au murit, iar 13 au fost răniți
14:50 - Planul Olandei pentru 2050: Alternative cu emisii scăzute de carbon
14:17 - Medicul antivaccinist Răzvan Constantinescu, puternic susținător al teoriilor conspiraționiste, neagă în continuare efectele pandemiei, deși mama lui a murit de COVID-19