Gigel Știrbu (PNL): PSD amenință asistații social din Olt cu pierderea ajutoarelor dacă nu o votează pe Dăncilă

Gigel Știrbu (PNL): PSD amenință asistații social din Olt cu pierderea ajutoarelor dacă nu o votează pe Dăncilă
Foto: Facebook / Gigel Stirbu

Vicepreședintele PNL, Gigel Știrbu, acuză PSD că amenință asistații social din județul Olt cu tăierea ajutoarelor de la stat dacă nu o votează pe Viorica Dăncilă în al doilea tur al prezidențialelor.

„Doresc să trag un semnal de alarmă asupra practicilor murdare ale PSD aplicate populației în județul Olt! Asistații social sunt chemați la primăriile din județ pentru a li se face o verificare la cărțile de identitate cu privire la valabilitatea acestora și dacă cetățenii au aplicat pe actul de identitate timbrul autocolant cu mențiunea «votat» care să ateste că au participat la primul tur al alegerilor prezidențiale 2019”, susține Știrbu, într-un comunicat.

Liberalul mai spune că acești oameni sunt „amenințați că vor trece de la faza de sărăcie lucie la săracie absolută” dacă nu se vor prezenta la urne și în turul al doilea și nu vor alege Viorica Dăncilă.

„Acesta este modul în care poate convinge PSD-ul românii să iasă la vot și așa sunt ajutați să discearnă ce este bine pentru viitorul acestei țări: amenințați că vor trece de la faza de sărăcie lucie la săracie absolută. Precizez că județul Olt este captivul PSD în ultimii 30 de ani, se afă în topul județelor la numărul de asistați social, corupția este la nivel înalt întinsă peste instituțiile statului și investițiile de orice fel lipsesc cu desăvârșire la nivelul județului Olt cât timp banii publici sunt gestionați de baronii PSD”, a mai transmis Gigel Știrbu.

El a mai remarcat faptul că PSD-iștii trebuie să fi ajuns foarte jos dacă amenință oamenii săraci cu tăierea unicei lor surse de venit: „Eu înteleg că d-na Dăncilă, uitându-se cu disperare la ceasul ei de doar 5000 de euro, vede că timpul trece extrem de repede în defavoarea ei în această campanie electorală, dar cât de josnic să fii încât să ameninți oamenii, care abia trăiesc de pe o zi pe alta, cu tăierea unicei lor surse de venit?!”.