Instructaj de la vârful PNL pentru membrii de partid: „Intrați împreună pe pagina oficială a președintelui, reactionați și comentați pozitiv la ultimele postari. Fiți naturali. Urmăriți linia de comunicare”

Instructaj de la vârful PNL pentru membrii de partid:  Intrați împreună pe pagina oficială a președintelui, reactionați și comentați pozitiv la ultimele postari. Fiți naturali. Urmăriți linia de comunicare
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Membrii PNL se mobilizează pentru a contracara mesajele negative din ultima perioadă transmise de români pe Facebook la adresa președintelui PNL, Florin Cîțu.

Un meaj al lui Pavel Popescu, vicepreședinte PNL, prin care solicită membrilor de partid să intre pe paginile PNL și a laui Florin Cîțu pentru a comenta pozitiv la ultimele postări a apărut în spațiul public.

Acesta anunță finalizarea centralizării membrilor responsabili de comunicarea în online din filiale și solicită liberalilor să intre pe pagina lui Florin Cîțu și să comentee urmând linia partidului:

Salutare dragi colegi! Am o rugăminte. De fapt nu e mare, e de mega bun simț: astăzi vom termina centralizarea oamenilor responsabili de online din filiale. Pana la rodarea noii infrastructuri va rog mult sa intrati împreună cu grupurile de mebri locale pe pagina oficială a președintelui, sa reactionati si sa comentti pozitiv la ultimele postari. Fiti naturali. Urmariti in mare linia de comunicare, adaugand o nota personala comentariilor. Dar va rog mult sa o faceti si a diseminati pe grupuri acest mesaj.

Mesajul diseminat pe grupurile interne ale PNL a fost postat de sociologul Barbu Mateescu. Acesta a comentat despre slaba organizare a liberalilor în mediul online:

„Ce mă uluiește e că abia acum se face „centralizarea oamenilor responsabili de online din filiale”.
Partidul ăsta e la guvernare de 2 ani, acum nici măcar un an a avut alegeri parlamentare dar are problemele organizatorice ale USR din noiembrie 2016.
LE: Am primit pe privat explicații. Nu pot detalia ce mi s-a zis dar principiul fundamental este „la tăți ni-i greu”.

Ultima oră
16:34 - Hypermarketurile, luate cu asalt de români. Rafturile s-au golit, la fel ca anul trecut, de frica restricțiilor
16:33 - Raed Arafat: Am obținut până acum 550 de concentratoare de oxigen din stocul rescEU din Olanda. Mai așteptăm echipamente și din alte state (VIDEO)
16:23 - Ce spune presa din Bulgaria despre accidentul rutier în care a murit Dumitru Văduva, consilier județean de Brăila
16:18 - Florin Cîțu: USR spune că vrea doar funcții, nu-i interesează binele românilor. Eu am arătat că funcția nu contează pentru mine, PNL a arătat acest lucru (VIDEO)
16:14 - Florin Cîțu: Dacă ar vota guvernul Ciucă, USR și PSD ar arăta că îi interesează românii, nu doar schemele electorale. Dacă nu, toate opțiunile sunt pe masă, inclusiv alegerile anticipate (VIDEO)
16:08 - Cum se poate descărca certificatul verde digital, care este obligatoriu de astăzi pentru a circula noaptea sau pentru acces în instituțiile publice
15:56 - Alba: Jandarmii şi salvamontiştii au intervenit pentru recuperarea a trei bărbaţi care s-au rătăcit pe un traseu montan
15:56 - Gazprom nu suplimentează exporturile de gaze naturale către Europa. Estimările rămân nemodificate
15:45 - Prognoza meteo pentru două săptămâni. Minimele de până la 2 grade în octombrie. Vremea, mai caldă în noiembrie
15:19 - Cătălin Scărlătescu, petrecere fără precedent în Grecia. Ce a făcut cheful de la Antena 1, chiar sub ochii colegilor Sorin Bontea și Florin Dumitrescu