Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)

Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
Foto: Ionel Dancă / Facebook

Imaginile surprinse la Congresul PNL de sâmbătă, când Florin Cîțu a câștigat președinția formațiunii, îl arată pe Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban, cum le indica mai multor liberali pe cine să voteze.

Ionel Dancă a fost filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu a câștigat președinția PNL la congresul de sâmbătă, când a primit 2.878 de voturi, iar contracandidatul său, Ludovic Orban, a obținut 1.898.

În urma rezultatului de la congres, membrii echipei Orban și-au retras candidaturile pentru Biroul Executiv al PNL, iar președintele Camerei Deputaților a anunțat că îi va înainta demisia din funcție lui Florin Cîțu.

De partea cealaltă, Florin Cîțu și-a prezentat echipa de prim-vicepreședinți și vicepreședinți pentru BEX, în cadrul Consiliului Național al PNL.

„Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. Trebuie să fiu sincer și să vă spun că nu mă surprinde alegerea dvs. Echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL. Promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine au votat. Azi suntem un partid unit. (…) O să folosim toate resursele împotriva adversarilor noștri politici – PSD. Aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mișcare, una care începe cu PNL și care va schimba România în bine. Vă mulțumesc tuturor. Împreună construim România liberală!”, spunea Florin Cîțu, sâmbătă, după Congresul PNL.