Klaus Iohannis, despre creșterea cazurilor COVID: „Vaccinul existent nu are efectul pe care l-am sperat” / „Nu se discută despre restricții”

Klaus Iohannis, despre creșterea cazurilor COVID: Vaccinul existent nu are efectul pe care l-am sperat / Nu se discută despre restricții
Foto: Pixabay.

Evoluția pandemiei de COVID-19 rămâne îngrijorătoare, consideră Klaus Iohannis, chiar dacă acesta a precizat în cadrul unei conferințe de presă că nu sunt discuții privind reintroducerea restricțiilor:

“Este supărător să vedem că iarăși crește un val de infectări. Se pare totuși că în această etapă, pentru aceste forme de virus, vaccinul existent nu are efectul pe care l-am sperat și pe care ni l-am dorit.

Pe de altă parte, cel puțin statisticile spun că nu se produc forme mai grave decât până acum. Am discutat această chestiune cu ministrul sănătății, care gestionează întreaga paletă de măsuri, și domnul ministru mi-a spus că nu se gândește la măsuri restrictive, ci în continuare la recomandări în acest domeniu. Eu sper să aibă dreptate și să rămânem la atât. Dar o grijă față de propria persoană și față de cei apropiați este, evident, de bun augur în aceste vremuri”.

Urmăriți B1TV.ro și pe