Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)

Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)
Foto: Sorinel Puștiu / Facebook

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat o vizită oficială la New York pentru Adunarea Generală a ONU, însă miercuri seară a fost surprins într-o companie neașteptată. Șeful statului a ieșit la o mică plimbare și s-a fotografiat alături de câțiva români cu care s-a întâlnit pe stradă în „orașul care nu doarme niciodată”, iar unul dintre ei era chiar manelistul Sorinel Puștiu.

Klaus Iohannis, poză cu manelistul Sorinel Puștiu la New York

„La ziua tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie «Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer» iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei ???”, a scris Sorinel Puștiu în descrierea care însoțește fotografia.

Șeful statului a avut mai multe întrevederi la New York, în marja Adunării Generale a ONU, însă evenimentele oficiale s-au încheiat miercuri, conform agendei transmise de Administrația Prezidențială.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU: Conflictele prelungite din vecinătatea României continuă să amenințe securitatea Europei

A 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU a fost evenimentul central de pe agendă, ocazie cu care președintele Klaus Iohannis a reiterat România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli, având ONU la bază, sunt fundamentale pentru construirea unui viitor mai sigur și mai bun. Tot la New York, șeful statului a vorbit despre introducerea vaccinării obligatorii pentru anumite categorii profesionale.

„Conflictele prelungite din vecinătatea României continuă să amenințe securitatea Europei. România sprijină rezolvarea pașnică și durabilă a acestor conflicte, prin negocieri politice, în cadrul formatelor dedicate. Trebuie să intensificăm eforturile și să abordăm direct amenințarea globală a terorismului, acționând în mod coordonat. România își menține angajamentul deplin de prevenire și combatere a terorismului la nivel internațional, bazându-se pe Strategia globală de combatere a terorismului recent revizuită”, a spus Președintele României.

Ultima oră
16:02 - Ministrul Energiei, Virgil Popescu: „Odată cu plafonarea și compensarea facturilor se vor calma și fluctuațiile din piață. Cred că prețurile se vor tempera”
15:55 - Ca la noi, la nimeni. Un român a băut o ladă de bere pentru a elimina vaccinul anti-COVID
15:42 - Părinții vaccinați cu copii mai mari de 7 ani, infectați cu Covid, nu pot primi concediu plătit
15:35 - Ce pățesc „vaccinații la chiuvetă” dacă doresc să se imunizeze împotriva virusului COVID. „Trebuie să se autodenunțe”
15:30 - Proiectul care prevede introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, pentru angajații din instituții și pentru cei din clădirile de birouri a fost respins de Senat. Propunerea merge la Camera Deputaților, for decizional
15:25 - Florin Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID pentru angajați: „Rezultatele le vedem deja în ceea ce privește vaccinarea”
15:22 - PSD nu votează proiectul privind obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă. Adrian Streinu-Cercel: Este greşit ştiinţific
14:56 - Florin Cîțu neagă o înțelegere privind intrarea PSD la guvernare : „O refacere a USL nu este un proiect în acest moment” / „Se poate ajunge ca USR să revină la guvernare, după o discuție față în față”
14:54 - Grupuri de Facebook, realizate pentru comercializarea certificatelor false de vaccinare. Medic din București: Aveți o hârtie şi zero protecție
14:53 - Atentat ISIS în Irak. 11 oameni au murit, iar 13 au fost răniți