Ludovic Orban, către colegii săi: Klaus Iohannis și serviciile au distrus partidul

Ludovic Orban, către colegii săi: Klaus Iohannis și serviciile au distrus partidul
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

După ce a pierdut alegerile pentru președinția PNL, Ludovic Orban le-a spus liberalilor care l-au susținut că președintele Klaus Iohannis și serviciile au distrus partidul, informează Europa Liberă.

Orban: Iohannis și serviciile au distrus partidul

După congres, Orban a vorbit cu susținătorii săi lângă un cort de lângă pavilionul central al Romexpo și le-a spus textual: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”.

„Nimic nu e definitv, fiți tari, lacrimile vă ajută să vă descărcați energia negativă, nu m-a bătut Cîțu. Haideți să fim serioși, nu luăm decizii la cald! Mâine veniți să ne susținem candidații. Trebuie să acceptam rezultatul”, le-a mai spus Ludovic Orban susținătorilor săi, potrivit Europa Liberă.

De altfel, în timpul votului, Orban a acuzat că procedura nu este corectă deoarece mulți delegați au fost verificați de coordonatori și forțați să arate buletinele de vot.

După prezentarea rezultatelor, care l-au dat câștigător pe premierul Florin Cîțu, Ludovic Orban a spus: „Din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”.