Ludovic Orban: „De când a apărut gașca demolatoare, PNL s-a prăbușit. A ajuns la sub 15%. PSD, AUR și USR s-ar bucura să fie alegeri anticipate” (VIDEO)

Ludovic Orban: „De când a apărut gașca demolatoare, PNL s-a prăbușit. A ajuns la sub 15%. PSD, AUR și USR s-ar bucura să fie alegeri anticipate (VIDEO)
Rareș Bogdan, alături de Florin Cîțu / Foto: George Călin, Inquam

Ludovic Orban îi avertizează pe Florin Cîțu și susținătorii săi, din PNL. PSD, AUR și USR așteaptă cu nerăbdare alegerile anticipate, care s-ar putea organiza, în condițiile în care #echipaCâștigătoare va continua să-l susțină pe premierul demis, în prezent interimar.

„Ceea ce nu înțeleg cei din conducerea PNL este că PSD, AUR și chiar și USR nu au niciun motiv să se teamă de alegeri anticipate, pentru că ei stau mai bine în sondaje, față de scorul pe care l-a obținut la alegerile parlamentare. Din acest motiv, există la ora actuală o majoritate parlamentară destul de largă a unor formațiuni politice care nu doar că nu resping ideea anticipatelor, dar chiar s-ar bucura să fie anticipate.

(…) La momentul de față, singura formațiune care sigur nu-și dorește alegeri anticipate este PNL, pentru că PNL pur și simplu s-a prăbușit”, a declarat Ludovic Orban vineri, 15 octombrie, pentru B1 TV.

Avertismentul lui Ludovic Orban

Potrivit estimărilor lui Orban, PNL și-a pierdut aproape jumătate din electorat, de când Cîțu, Bogdan, Turcan și alți membri ai #echipeiCâștigătoare au preluat frâiele partidului.

„De când a apărut așa-zisa #echipăCâștigătoare, care este, de fapt, o gașcă demolatoare, care nu are niciun plan, decât să se mențină cu orice preț la putere, PNL s-a prăbușit, literalmente de la 27-28%, scor pe care l-a înregistrat relativ constant în primele șase luni ale anului, a ajuns la un scor greu de estimat astăzi, la sub 15%. Iar ceea ce se întâmplă, literalmente frizează iraționalul”, a mai avertizat Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.