Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: „Este foarte important că USR-PLUS şi PNL şi-au dat mâna pentru Galaţi”

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: „Este foarte important că USR-PLUS şi PNL şi-au dat mâna pentru Galaţi”
Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galați, alături de copreședinții USR – Plus, Dan Barna și Dacian Cioloș. În cadrul evenimentului au fost susținuți candidații comuni ai celor trei formațiuni pentru Primăria și Consiliul Județean Galați, informează Agerpres.

„Peste 2 miliarde de euro vor fi investiţi pentru a asigura conectivitatea Galaţiului cu Europa”

În timpul evenimentului, premierul a anunțat că peste 2 miliarde de euro vor fi investiți pentru asigurarea conectivității dintre Galați și Europa.

„Este foarte important faptul că USR-PLUS şi PNL şi-au dat mâna pentru Galaţi. Această unire a celor mai moderne forţe politice, celor mai cinstite forţe politice, care adună cele mai mari competenţe în administraţie şi management este salutară şi dă o şansă uriaşă de schimbare a destinului Galaţiului în bine. Noi, la nivel guvernamental, am accelerat toate proiectele pentru Galaţi. Peste 2 miliarde de euro vor fi investiţi pentru a asigura conectivitatea Galaţiului cu Europa”, a declarat premierul Ludovic Orban, potrivit sursei citate mai sus.

La evenimentul electoral de la Galați au fost prezenți candidatul PNL, susținut și de USR-PLUS, la președinția Consiliului Județean, senatorul George Stângă, dar și candidatul USR-PLUS susținut și de cei de la PNL, Bogdan Rodeanu, la Primăria Galați.

„Mă bucur că sunt la Galaţi cu ocazia prezentării unor candidaţi, care sunt rezultatul unei înţelegeri politice între USR-PLUS şi PNL. E o dovadă că acolo unde găsim puncte comune şi oameni cu valori pe care le împărtăşim şi pe care ne putem baza, putem face astfel de înţelegeri în interesul românilor. Cred că această înţelegere trebuie să fie mai mult decât o înţelegere politică, trebuie să fie o perspectivă pe care o dăm românilor pentru următorii ani, o perspectivă bazată atât pe valori, cât şi pe proiecte”, a declarat Dacian Cioloș la Galați, informează Agerpres.