Ludovic Orban: Florin Cîțu prezintă garanții de încredere în fața partenerilor europeni, finanțatorilor internaționali, a sistemului financiar bancar și a mediului de afaceri (VIDEO)

Ludovic Orban: Florin Cîțu prezintă garanții de încredere în fața partenerilor europeni, finanțatorilor internaționali, a sistemului financiar bancar și a mediului de afaceri (VIDEO)
Foto: gov.ro

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat, luni seară, la B1 TV, că nu este surprinzător căFlorin Cîțu este premier. Acesta mai spune că premierulprezintă garanții de încredere în fața partenerilor europeni, finanțatorilor internaționali, a sistemului financiar bancar și a mediului de afaceri.

Florin Cîţu are o activitate în care s-a profilat ca liberal, chiar dacă nu era membru al partidului, mai veche. Florin Cîţu prezintă garanţii de încredere în faţa partenerilor europeni deoarece a fost implicat în toate discuţiile şi în toate negocierile, în faţa finanţatorilor internaţionali, în faţa sistemului financiar bancar, în faţa mediului de afaceri. Să nu uităm că Florin Cîţu împreună cu mine suntem cei care am reuşit să salvăm ratingul de ţară în nişte condiţii extrem de dificile, făcând nişte sacrificii care ne-au condus inclusiv la pierderea de voturi”, a declarat preşedintele PNL, luni seară, la B1 TV.

Nu e suprinzător să fie premier un ministru de finanțe.Florin Cîțu este o garanție a faptului că toate proiectele de anul trecut vor continua.”, a declarat preşedintele PNL, luni seară, la B1 TV.

”Comunic zilnic cu Florin Cîțu. Pe de altă parte, vreau să fiu foarte clar. Premierul este Florin Cîțu. El exercită funcția de premier, nu are o tutelă anume, programul de guvernare și deciziile politice la nivelul coaliției sunt niște constrângeri. Florin Cîțu se manifestă ca premier în integralitatea competențelor sale de premier.”

Premierul este parte din Biroul Politic Naţional. Trebuie să respecte programul de guvernare. Evident că sunt decizii de natură politică pe care le ia partidul, dar aici domnul Cîţu participă, îşi poate spune un punct de vedere, îşi poate pune amprenta”, a mai precizat acesta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei