Ludovic Orban, la finalul vizitei pe șantierul tronsonului de autostradă Pitești – Curtea de Argeș: „Autoritățile implicate în avize trebuie să se miște repede, nu cu viteză de melc” (VIDEO)

Ludovic Orban, la finalul vizitei pe șantierul tronsonului de autostradă Pitești – Curtea de Argeș: Autoritățile implicate în avize trebuie să se miște repede, nu cu viteză de melc (VIDEO)

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat joi la finalul vizitei pe șantierul tronsonului de autostradă Pitești – Curtea de Argeș, că autorități implicate în avize trebuie să se miște repede, iar constructorul să se mobilizeze, având în vedere că există resurse puse la dispoziție:

“Sunt fericit că în mandatul meu de prim-ministru am reușit să obținem aprobarea Comisiei Europene pentru finanțarea întregului tronson Sibiu-Pitești suntem în diferite faze de execuție sau de licitație pe transonul 5 s-a emis autorizația de cosntrucție.

Sunt mici detalii care trebuie corectate până la aprobarea în CTI și până la emiterea ordinelor de începere a lucrărilor.

Resursele financiare le avem, doar constructorul trebuie să se mobilizeze și diferitele autorități implicate în avize trebuie să s e miște repede nu cu viteză de melc cum s-au mișcat înainte”, a declarat Ludovic Orban.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)