Ludovic Orban: PSD-iștii nu au venit cu propunere de premier la niciuna dintre consultări, deși clamează că au câștigat alegerile. Nu vor să-și asume răspunderea, vor ca alții să scoată castanele din foc (VIDEO)

Ludovic Orban: PSD-iștii nu au venit cu propunere de premier la niciuna dintre consultări, deși clamează că au câștigat alegerile. Nu vor să-și asume răspunderea, vor ca alții să scoată castanele din foc (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban, fostul lider PNL, a declarat joi, pentru B1 TV, că PSD nu a venit cu nicio propunere de premier în niciuna dintre consultările cu președintele Klaus Iohannis, deși clamează că a câștigat alegerile palamentare din decembrie 2020. Asta demonstrează că PSD, în fapt, nu vrea să-și asume răspunderea guvernării, ci să-i pună pe alții „să scoată castanele din foc”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”News Pass”, moderată de Laura Chiriac pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ludovic Orban, atac la PSD

„Dle Rafila (invitat și el în emisiune), dvs spuneți de 9 luni că ați câștigat alegerile. De ce nu ați prezentat un candidat la funcția e epremier în toate consultările de la Cotroceni? Înseamnă că nu ați vrut să vă asumați răspundera guvrnării.

Oricine a vrut să-și asume răspunderea guvernării e mai bun decât dvs, pentru că dvs n-ați vrut să vă asumați răspunderea guvernării.

Preferați să își pună pielea la saramură alți oameni. Acum probabil o să-i dați votul de învestitură lui Ciucă, dar nu pentru că-l apreciați și vreți soluționarea crizei, ci pentru că vreți ca alții să scoată castanele din foc și să-și asume răspunderea pentru măsurile nepopulare luate. Asta e realitatea! PSD, fără să facă nimic, a crescut (în sondaje) în aceatsă perioadă”, a declarat Ludovic Orban.

Ultima oră
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident
16:07 - Persoanele care intră în România de Sărbători, obligate să completeze Formularul de Localizare a Pasagerului