Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)

Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban a declarat  sâmbătă, într-o scurtă conferință de presă, că alegrea sa pentru încă un mandat în funcția de lider al PNL este soluția pentru rezolvarea crizei guvernamentale.

„Au de ales între un candidat premier în funcție, care este cel care a provocat criză politică şi guvernamentală şi omul care vine cu soluţia pentru a pune punct acestei crize guvernamentale, pentru asigurarea unui guvern stabil şi performant cu o majoritate parlamentară formată din formaţiunile politice care au semnat acordul de coaliţie”, a declrat Ludovic Orban.
Întrebat dacă are emoții pentru alegerile care se derulează, Ludovic Orban a afirmat ferm că acest lucru este adevărat.

„Am convingerea că voi câștiga, am încredere în discernământul delegatiilor prezente la aceste congres”, a spus liderul PNL.

Cât despre zvonurile că urnele ar fi fost numerotate, actualul lider PNL a declrata că nu este implicat în procesul de organizare.

„Nu sunt implicat în procesul de organizare a votului. Comisiile vor stabili lucrul acesta”, a mai declarat liberalul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.