Ludovic Orban și Nicușor Dan, întâlnire la terasă pentru o discuție despre campanie și viitorul Bucureștiului. De la cină n-au lipsit micii și berea (FOTO)

Ludovic Orban și Nicușor Dan s-au întâlnit la o terasă, luni seară, și au vorbit despre proiectele pentru București. La discuția din Parcul IOR au luat parte și Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului, și Adrian Moraru, candidatul propus de PNL și USR-PLUS la Sectorul 3, iar de pe masă n-au lipsit micii, cartofii prăjiți și berea la pahar din plastic.

În imagini se poate observa că au comandat mici cu cartofi prăjiți și bere. Totuși, prim-ministrul Ludovic Orban nu a consumat carne, fiind lacto-vegetarian de 20 de ani. În schimb, el a preferat o porție de cartofi prăjiți cu brânză rasă. Tacâmurile folosite la masă au fost de unică folosință, poate ca o masură de protecție sanitară.

Surse susțin că demnitarii au discutat despre mersul campaniei, despre proiectele pe care Nicușor Dan le pregătește pentru București. De altfel, Ludovic Orban i-ar oferi adesea sfaturi în mai toate domeniile, fiind extrem de implicat.

Cina s-a desfășurat în contextul în carepoliticienii au participat, în zonă, la evenimentul care a marcat lansarea candidaturii lui Adrian Moraru la Primăria Sectorului 3, din partea PNL și a USR-PLUS. Ludovic Orban consideră că pentru locuitorii sectorului este esențială înlăturarea lui Robert Negoiță din funcția de primar, în condițiile în care, susține el, deși s-au făcut anumite lucruri în mandatul acestuia, acest lucru s-a întâmplat cu prețul unor datorii mari, de peste 400 de milioane de lei – bani ce s-ar fi dus pe supraetajări de borduri sau pentru sute de mii de tone de pământ cărate în van.

Premierul a afirmat că, potrivit ultimelor sondaje, Nicușor Dan are cu cel puțin 4% peste Gabriela Firea în preferințele cetățenilor, în timp ce Adrian Moraru a înregistrat un salt de 25% comparativ cu debutul campaniei.

Ultima oră
13:27 - Evoluția epidemiei, tot mai îngrijorătoare: Peste 11.000 de cazuri noi și 208 decese. Una dintre victime, o femeie de 28 de ani, nevaccinată. La ATI sunt internați 1.267 de pacienți cu COVID-19, printre care și 17 minori
13:27 - Chef Adi Hădean, mesaj la finalul sezonului de pe litoralul românesc: „Ăştia-s oamenii pe care nu vreau să-i am oaspeţi şi nici să fiu oaspetele lor”
13:21 - Ariston Genus One, cele mai bune centrale termice pe gaz
13:14 - Camera Deputaților a respins proiectul de lege privind parteneriatul civil
13:13 - Florin Roman: E evident că moțiunea celor de la USR și AUR a fost depusă neregulamentar. Suntem în situația de a avea două moțiuni active la ora actuală în Parlament (VIDEO)
13:12 - Ce a spus Smiley despre sosia Laurei Cosoi de la emisunea Superstar. “Am gusturi bune la femei”
13:06 - Emma Răducanu este aşteptată, alături de Simona Halep, la Cluj-Napoca. Transylvania Open 2021 adună mari nume din topul WTA
13:01 - Marcel Ciolacu: Alegerile anticipate sunt singura varianta. Nu credeam că se poate reseta coaliția (VIDEO)
13:01 - Marcel Ciolacu: Dacă trece moțiunea depusă de USR PLUS și AUR, Florin Cîțu va sesiza din nou CCR și va reveni prim-ministru. Cei care au depus-o trebuie să o retragă (VIDEO)
12:48 - Augustin Zegrean, despre decizia CCR privind moțiunea de cenzură: Este o decizie înțeleaptă ca de obicei. Nu se întâmplă ce au sperat guvernanții că această moțiune va fi scoasă de pe ordinea de zi (VIDEO)