Ludovic Orban: Susțin toți miniștrii PNL, așa cum l-am susținut și pe Alexandru Nazare (VIDEO)

Ludovic Orban: Susțin toți miniștrii PNL, așa cum l-am susținut și pe Alexandru Nazare (VIDEO)
Ludovic Orban / Foto: Inquam Photos, George Călin

Ludovic Orban, președintele PNL, a fost întrebat dacă are încredere în Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, și a răspuns că susține toții miniștrii PNL, așa cum l-a susținut și pe Alexandru Nazare, care a fost remaniat săptămâna trecută de la Ministerul Finanțelor de premierul Florin Cîțu.

Ludovic Orban spune că susține toți miniștrii PNL, așa cum l-a susținut și pe Alexandru Nazare

Întrebat dacă are încredere în Lucian Bode în contextul cazului Mladin, Ludovic Orban a afirmat: „Așa cum am spus, susțin toți miniștrii Partidului Național Liberal, așa cum l-am susținut și pe domnul Nazare”. De altfel, încă de la momentul remanierii, președintele PNL preciza că nu a fost informat cu privire la revocare.

Ludovic Orban s-a aflat joi la conferința internă a PNL Hunedoara, conferință despre care spune că a fost una „importantă”.

„O conferință importantă, o conferință în care baza partidului este chemată să aleagă conducerea partidului, o conducere care practic va răspunde de destinele partidului în următorii patru ani, care trebuie să pregătească, cu mare atenție, toate alegerile care vor urma în 2024. În primul rând, alegerile locale în toate comunitățile locale și am și menționat faptul că trebuie să pregătim candidați puternici încă de pe acum și în Hunedoara, și în Simeria, și în Orăștie, și în Vulcan, și în Brad, în localități importante în care să putem să ne batem de la egal la egal cu PSD”, a adăugat președintele PNL.

Liderul liberalilor a subliniat că PNL, ca partid de guvernământ, trebuie să le prezinte locuitorilor din Hunedoara o strategie de dezvoltare în care să fie utilizate toate resursele disponibile.

„PNL, ca partid de guvernământ, trebuie să prezinte locuitorilor județului Hunedoara o strategie de dezvoltare în care să fie utilizate toate resursele disponibile, indiferent că sunt resurse publice sau resurse private, pentru a putea permite dezvoltarea economică, fructificarea tuturor avantajelor pe care le are județul Hunedoara, indiferent de ce zonă este vorba, Țara Hațegului, Țara Moților, în zona Bradului, Ținutul Pădurenilor, Valea Jiului. Toate zonele, practic, trebuie să aibă o perspectivă de dezvoltare și trebuie mobilizate toate resursele financiare, materiale, umane pentru a putea pune în practică această strategie de dezvoltare”, a mai afirmat Ludovic Orban.

Ultima oră
15:56 - Interlop din Târgoviște, arestat după ce s-a filmat pe Facebook consumând droguri și amenințându-l cu pistolul pe șeful poliției Dâmbovița
15:29 - China se confruntă cu cel mai mare focar de Covid-19 de când virusul a apărut la sfârșitul anului 2019. Varianta Delta a generat o explozie a cazurilor noi
15:00 - Ministerul Justiției anunță o execuție bugetară de peste 96%, în primul semestru
14:58 - Florin Cîțu: „Parlamentul nu și-a făcut treaba în ceea ce privește transportul cu animale vii. Voi relua cu celeritate demersurile pentru a corecta legislația” / USR, criticat dur de Agent Green
14:36 - Președintele Afganistanului acuză SUA pentru degradarea securității în urma ofensivei talibanilor
14:32 - Alis Grasu, managerul Ambulanței București-Ilfov, recomandări pentru populație pe fondul temperaturilor caniculare: Indicat ar fi să stăm în casă între 11 și 18 (VIDEO)
14:08 - 2 sportivi nevăzători pleacă să cucerească cel mai înalt punct din Europa. După expedițiile pe Kilimanjaro și Mont Blanc, Răzvan Nedea și Alex Benchea urcă pe Vârful Elbrus
14:02 - Președintele Klaus Iohannis: Pandemia a condus la creștere alarmantă a rasismului, a antisemitismului și a discursurilor motivate de ură
13:34 - Avertismentul medicilor: „Întâmpinăm invazia de Delta cu cea mai mare relaxare din Europa. Prioritatea a fost relaxarea, nu prevenirea unui nou val”
13:31 - Un român, prins în Austria cu 17 imigranţi înghesuiţi într-o dubă