Marcel Ciolacu anunță că își asumă numirea lui Marian Neacșu în funcția de secretar general al Guvernului: „I-am adus la cunoştinţă prim-ministrului. Nu are nicio părere”

Marcel Ciolacu anunță că își asumă numirea lui Marian Neacșu în funcția de secretar general al Guvernului: I-am adus la cunoştinţă prim-ministrului. Nu are nicio părere
Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că îşi asumă numirea lui Marian Neaşcu în funcţia de secretar general al Guvernului.

„Am făcut această propunere domnului Marian Neacşu şi nu este atributul meu, e atributul prim-ministrului.

I-am adus la cunoştinţă prim-ministrului cine dorim să fie secretarul general. Nu are nicio părere. Domnul Neaşcu este un om care a avut performanţe, un om serios”, a spus Ciolacu, la România Tv. Potrivit lui Ciolacu, condamnarea pentru conflict de interese a lui Neacşu a fost „depăşită juridic”.

„Nu a fost atât de norocos ca alţi preşedinţi de exemplu de ţară, ca să dau un exemplu. Adică să înţelegem: domnul Neaşcu nu a furat nimic şi, ca mulţi alţi aleşi locali, primari, a făcut parte dintr-un consiliu de administraţie, nu a fost plătit, nici nu mai ştiu, la o şcoală sau aşa ceva, şi-a angajat fata pe o perioadă de patru luni”, a afirmat preşedintele PSD.