Marcel Ciolacu: „Ar fi cazul ca prim-ministrul să aibă decența să dubleze alocațiile”

Marcel Ciolacu: „Ar fi cazul ca prim-ministrul să aibă decența să dubleze alocațiile”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prezent la Zalău, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că premierul ar trebui să „aibă decența” să dubleze alocațiile, în condițiile în care în prima săptămână de mandat ar fi plătit o suma mare „unei clientele politice”.

„Îmi pare rău pentru domnul Ludovic Orban, dar îmi aduc aminte, în prima săptămână parcă de când a fost învestit prim-ministru al României, a făcut o plată unei clientele politice, unor fraţi, Micula parcă, într-o sumă astronomică. Vreau să-l anunţ oficial pe domnul prim-ministru că ar fi cazul, fiindcă mandatul dânsului se apropie de sfârşit, să aibă decenţa şi, la sfârşitul mandatului, să aloce banii necesari dublării alocaţiilor, mai ales după hotărârea Curţii Constituţionale, (sumă) care este mai mică cu aproape 100 de milioane de euro decât a plătit clientelei politice. Ăsta este adevărul, şi nu cel trâmbiţat şi minciunile arătate la televizor”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul social – democraților, vineri, în timpul unei conferințe de presă la Zalău.

Alegerile locale și prezența la vot

Marcel Ciolacu, liderul social – democraților și-a exprimat și părerea cu privire la alegerile locale din 2020, care au loc duminică, acesta fiind de părere că oamenii sunt dornici să meargă la vot.

„Îşi aleg reprezentanţii locali, gospodarii locului, nu se aleg în primul rând partide, dar, cel mai important, cred că toată lumea va veni la vot şi pentru că şi medicii, şi copiii şi profesorii, mai nou şi părinţii şi bunicii noştri, într-o perioadă foarte scurtă de timp, au fost jigniţi şi batjocoriţi de actuala guvernare”, a declarat liderul PSD.