Marcel Ciolacu: Îmi mențin poziția, România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Îmi mențin poziția, România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar (VIDEO)
Foto: Partidul Social Democrat / Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, în ziua consultărilor de la Cotroceni, că România nu va intra într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar.

„Îmi mențin poziția, România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar”, a declarat Marcel Ciolacu, în ziua consultărilor de la Cotroceni.

Întrebat dacă PSD nu va susţine un guvern minoritar,  Ciolacu a spus: ”Haideţi să vedem cum se aşează lucrurile şi să luăm în considerare perioada din acest moment”.

„Voi ieși cu o declarație clară după Biroul Permanent Național și după consultări”, a mai adăugat, joi dimineață, liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, partidele parlamentare la consultări pentru desemnarea unui alt premier, după ce Cabinetul propus de Dacian Cioloş nu a primit votul de încredere al Parlamentului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
10:13 - Israelul își închide granițele din cauza variantei Omicron. Se ia în calcul administrarea celei de-a patra doză de vaccin
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane