Marcel Ciolacu: La Sectorul 1 a fost fraudă, așteptăm decizia magistraților. În timpul acesta se strâng semnăturile, bucureștenii să se implice dacă sunt cu adevărat nemulțumiți că îi mușcă șobolanii pe stradă

Marcel Ciolacu: La Sectorul 1 a fost fraudă, așteptăm decizia magistraților. În timpul acesta se strâng semnăturile, bucureștenii să se implice dacă sunt cu adevărat nemulțumiți că îi mușcă șobolanii pe stradă
Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Facebook

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a explicat că strângerea semnăturilor pentru organizarea unui referendum privind demiterea lui Clotilde Armand nu se desfășoară sub egida formațiunii social-democrate, dar au fost trimiși membri și simpatizanți ai partidului pentru a sprijini demersul.

Totodată, deputatul a reiterat că, din informațiile sale, la alegerile locale din Sectorul 1 a fost „fraudă”, precizând că așteaptă o decizie oficială din partea magistraților pentru a acționa în consecință.

Marcel Ciolacu (PSD), despre Clotilde Armand și situația din Sectorul 1 al Capitalei

„Sprijinim orice inițiativă cetățenească în ceea ce privește demiterea doamnei Clotilde. Așteptăm decizia domnilor procurori, să vedem dacă la Sectorul 1 a fost sau nu o fraudă. Eu aștept un magistrat să ne spună foarte clar dacă a fost sau nu, o să ne spună cu certitudine. În timpul acesta, oricum se strâng semnăturile”, a afirmat liderul social-democraților, miercuri seară, la România TV.

Întrebat dacă se strâng semnăturile, el a explicat: „Se strâng semnături, categoric. Am văzut foarte mulți lideri PSD care merg la strâns de semnături”.

„Ales sau neales, avem un primar validat de opt luni de zile. A creat un scandal imens cu o companie, vreau să vă spun că nu cunosc pe nimeni de la acea companie, și spune că nu are bani să plătească serviciile. A spus că nu mai are bani, a mai angajat o companie. Cum mi-ați spune dumneavoastră, `eu n-am bani să plătesc curentul`, și a doua zi vă apucați și mai montați niște becuri prin casă, cam așa a făcut madam Clotilde. Eu singură creez o criză și pe urmă cer o stare de alertă ca să pot să închei un contract cum vreau eu și cu cine vreau eu!?”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Adevărul se va afla oricum la un moment dat, a mai spus președintele PSD.

„Trebuie să știm adevărul, oricum se află adevărul, la un moment dat se va afla acest adevăr. Sunt oameni care merg cu tabele prin Sectorul 1 pentru referendum în Sectorul 1. Bucureștenii, în primul rând, ei trebuie să se implice și să semneze aceste tabele, dacă se dorește și sunt cu adevărat nemulțumiți că îi mușcă șobolanii pe stradă”, a punctat Marcel Ciolacu.

El a explicat că PSD s-a implicat în strângerea semnăturilor prin membri și simpatizanți, dar demersul nu este sub egida partidului.

„Ne-am implicat cu membri și cu simpatizanți. Acest demers nu este sub egida PSD. Așteptăm să vedem dacă a fost o fraudă sau nu. Din ce cunosc eu, acolo a fost fraudă. Când m-ai furat la voturi, când mi-ai furat candidatul, atunci e normal ca partid să reacționez și să ies în stradă. Când un magistrat vine și spune foarte clar, această femeie este ilegală ca primar, în momentul acela e normal să îmi apăr candidații și oamenii din partid și să ies să reacționez”, a mai declarat Marcel Ciolacu.