Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Imnului Național: Este un prilej de mândrie, de prețuire și respect

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Imnului Național: Este un prilej de mândrie, de prețuire și respect
Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat / Foto: Facebook

Liderul social-democrațiul a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Imnului Național. Marcel ciolacu spune că imnul este un prilej de mândrie și respect.

Totodată, președintele PSD a mai precizat că unul dintre gândurile sale merge către sportivii români, care au făcut ca imnul să fie aplaudat și lăudat în toată țara.

Ziua Imnului Național este un prilej de mândrie, de prețuire și respect pentru valorile și idealurile noastre românești!

Versurile din ”Deșteaptă-te române” trezesc în fiecare dintre noi, de fiecare dată, o emoție sinceră și motivantă pentru reușita țării noastre, indiferent de domeniu.

Un gând special se îndreaptă azi către sportivii noștri de la Olimpiadă care prin performanțele lor extraordinare au făcut ca tricolorul și imnul țării noastre să fie aplaudate și respectate de o lume întreagă.

Ca și campionii noștri, vă îndemn să fiți mereu mândri de imnul nostru național!

Toți suntem români și doar împreună, uniți sub imn și tricolor, putem reuși ca națiune”, a transmis liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Ultima oră
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori