Marcel Ciolacu: PSD a decis să discute cu premierul desemnat Nicolae Ciucă. E şi normal, e un moment destul de dificil prin care trece România (VIDEO)

Marcel Ciolacu: PSD a decis să discute cu premierul desemnat Nicolae Ciucă. E şi normal, e un moment destul de dificil prin care trece România (VIDEO)

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat, joi seară, că liderii partidului au decis să participe la discuții cu premierul desemnat Nicolae Ciucă (PNL). Acesta a precizat că întâlnirea va avea loc la sediul PSD, „cum este corect”.

Ciolacu: PSD acceptă să discute cu Nicolae Ciucă

„Am decis să ne vedem cu premierul desemnat. E şi normal să ne vedem, e un moment destul de dificil prin care trece România”, a declarat Ciolacu, după şedinţa conducerii PSD.

Acesta a precizat că discuția va avea loc la sediul PSD, „cum este corect”.

Cât despre posibilitatea ca PSD să negocieze cu PNL, Marcel Ciolacu a amintit că liberalii au decis în partidul lor să nu discute cu social-democrații.

Joi, preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Nicolae Ciucă, acum ministru demis al Apărării. Acesta are nevoie de minim 234 de voturi pentru a trece în Parlament.

„Țara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă. De aceea, chem toți actorii politici responsabili să susțină formarea guvernului și să ne sprijine pentru a depăși cât mai curând criza medicală și pe cea economică”, a declarat Ciucă.

Dacian Cioloș a anunțat deja că USR nu va susține Cabinetul Ciucă: „pare să existe o înțelegere între PNL și PSD, una cu care probabil se simt confortabil și unii, și alții, deci nu se mai pune problema unei susțineri din partea USR”.