Marcel Ciolacu, reacție la discursul despre creșterea economică al lui Cîțu: Frig, foame, sărăcie! Reformele ne-au adus înainte de Revoluție

Marcel Ciolacu, reacție la discursul despre creșterea economică al lui Cîțu: Frig, foame, sărăcie! Reformele ne-au adus înainte de Revoluție
Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a reacționat, sâmbătă, la discursul plin de optimism al lui Florin Cîțu, privind creșterea economică a României.

Premierul a anunțat că fiecare român va simți bunăstarea de acum încolo și că salariile vor crește de anul viitor, liderul PSD-ist i-a ironizat fiecare declarație într-un mesaj postat pe Facebook.

Ciolacu suține că românii n-au trăit vremuri atât de tulburi de la Revoluție, atât din punct de vedere financiar cât și sanitar.

„Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani!
Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie. Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială.
Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară.
Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook personală și a social-democraților.

Florin Cîțu, discurs optimist despre cresterea economică și bunăstarea românilor

Florin Cîțu a susținut sâmbătă o conferință de presă pe tema reconfirmării ratingului României de către Standard&Poor’s și Moody’s.

Liberalul a declarat că această creștere economică se va resimți în buzunarele românilor, care ar putea primi salarii mai mari din 2022.

„Perspectiva de stabil arată că suntem foarte aproape de momentul în care toți romanii vor simți şi beneficiile creşterii economici. Înseamnă dobânzi mai mici, împrumuturi mai ieftine, că nu ne aşteptăm la derapaje ale inflaţiei sau alte probleme şi crize. Acest an a fost cel în care am spus că stabilizăm economia. Deja este o decizie pentru anul viitor să creștem salariul minim cu 11%. Am venim cu măsuri pentru amânarea facturilor la energie”, a declarat premierul interimar. 

Ultima oră
20:06 - Doar 32.734 de persoane vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Câte au primit prima doză
19:25 - Florin Roman (PNL): Despre Florin Roman s-au putut spune multe lucruri, mai puțin un lucru – că e corupt. Mă cunosc mulți, poate de asta și deranjez în stânga și-n dreapta (VIDEO)
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină