Marcel Ciolacu: „Voi plăti amenda / Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Este o ruşine!”

Marcel Ciolacu: „Voi plăti amenda  / Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Este o ruşine!”
FOTO: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a afirmat duminică, într-o postare pe contul său de Facebook că va plăti amenda primită, după ce a fost surprins într-un restaurant din Buzău, la masă cu alte 11 persoane.

Liderul social – democraților îl acunză însă pe premierul Ludovic Orban că ar folosi organele legii în scopuri politice.

Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!

Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute.

De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine! Asta arată cât de disperați sunt și cât de…

Publicată de Marcel Ciolacu peDuminică, 25 octombrie 2020