Marius Budăi (PSD): Uniunea Salvați-i pe români de USR-PLUS! Niciunul dintre angajamentele luate de USR-PLUS în campanie nu e respectat

Marius Budăi (PSD): Uniunea Salvați-i pe români de USR-PLUS! Niciunul dintre angajamentele luate de USR-PLUS în campanie nu e respectat
foto: Facebook

Deputatul PSD Marius Budăi susține că niciunul dintre angajamentele pe care USR-PLUS și le-a luat în campania electorală nu sunt respectate. Social-democratul s-a arătat de părere că, în ciuda eforturilor depuse de președintele Klaus Iohannis pentru a-i aduce la masa dialogului, membrii coaliției de guvernare „de la USR-PLUS și PNL nu fac altceva decât să se certe permanent între ei”.

Marius Budăi: „Niciunul dintre angajamentele pe care USR-PLUS și le-a luat în campania electorală nu sunt respectate!”

„Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!Uniunea Salvați România ar trebui să își schimbe numele în Uniunea Salvați-i pe Români de USR-iști! Asta deoarece niciunul dintre angajamentele pe care USR-PLUS și le-a luat în campania electorală nu sunt respectate! În schimb, membrii Coaliției de Guvernare de la USR-PLUS și PNL nu fac altceva decât să se certe permanent între ei, în pofida încercărilor președintelui Klaus Iohannis de a-i aduce la masa dialogului”, a declarat deputatul Marius Budăi, potrivit postării publicate miercuri pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Social-democratul susține că prima dintre promisiuni, scutirea salariului minim de taxe și impozite, „s-a tradus prin înghețarea salariului minim, care, pe lângă faptul că nu mai crește, rămâne cu același regim de taxare și impozitare”.

„Autostrăzile pe care le desenau pe hârtie înainte de alegeri rămân simple desene, noul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, altminteri un critic al guvernărilor anterioare ca reprezentant al Asociației Pro Infrastructura, anunțând că lucrările la Comarnic-Brașov ar putea începe, cel mai devreme, peste…trei ani”, a mai adăugat Marius Budăi.

Totodată, el l-a acuzat pe Stelian Ion, ministrul Justiției, că a încălcat, încă de la prima ședință de Guvern, Referendumul pe Justiție promovat de Dreapta în anul 2019

„Ministrul Justiției, Stelian Ion, a încălcat Referendumul pe Justiție, promovat de Dreapta în anul 2019, încă de la prima ședință de Guvern, când a promovat o OUG exact pe tema justiției. Mai mult, același Stelian Ion a anunțat că va modifica condițiile de pensionare a magistraților, astfel că s-a trezit cu un val de plecări din sistem. În fața acestei situații, ministrul Justiției a anunțat că va renunța la modificări, astfel că USR-PLUS a îngropat rapid o altă temă de-a sa de campanie, și anume pensiile speciale”, a afirmat deputatul PSD.

Marius Budăi spune că Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, evită să se pronunțe pe tema programului de vaccinare.

„În plină pandemie ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu participă la conferințele de presă pe tema vaccinării, ci deleagă aceste atribuții secretarului de stat Andrei Baciu, dar, în schimb, dă comunicate de presă despre programul umoristic de la TVR din noaptea de Revelion.Mai mult, Voiculescu evită să se pronunțe pe tema programului de vaccinare, în vreme ce diverși deputați PNL declară public că nu au încredere în noul ministru USR-PLUS al Sănătății. Și peste toate acestea vaccinurile care ar trebui ținute la -70 de grade Celsius ajung la spitale în cutii de pizza, iar Ministerul Sănătății răspunde cu…glume pe rețelele de socializare”, a mai declarat Marius Budăi.

Deputatul PSD susține că „acesta este tabloul noii guvernări PNL-USR-PLUS-UDMR: venituri înghețate pentru români, investiții în infrastructură amânate și pandemia scăpată de sub control!

„Salvați-i pe români de USR-iști!”, a conchis deputatul PSD Marius Budăi.

Deputatul #PSD Marius Constantin Budăi: „Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS! Uniunea Salvați România ar trebui să…

Publicată de Partidul Social Democrat peMarţi, 12 ianuarie 2021

Tags:
Ultima oră
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti