Membrii PSD, întrebați prin SMS dacă sunt dispuși să susțină Guvernul Ciucă. Alexandru Rafila: Am primit chiar două sms-uri, e un proces de consultare

Membrii PSD, întrebați prin SMS dacă sunt dispuși să susțină Guvernul Ciucă. Alexandru Rafila: Am primit chiar două sms-uri, e un proces de consultare
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Membrii PSD au primit, joi seara, un SMS în care ar fi fost întrebați dacă sunt de acord să participe la guvernare și să susțină guvernarea. Informația a fost confirmară și de către deputatul PSD, Alexandru Rafila, la News Pass cu Laura Chiriac, în direct pe B1 TV.

Întrebat dacă a primit și el acest sms, deputatul PSD, Alexandru Rafila a declarat:

Da, am primit chiar două sms-uri”, a declarat Alexandru Rafila, pe B1 TV.

Alexandru Rafila, precizări despre o posibilă decizie a PSD de a susține un Guvern minoritar

Alexandru Rafila a anunțat că în interiorul PSD, în prezent, există discuții și consultări cu privire la o posibilă susținere a Guvernului Ciucă.

Eu nu cred că este o problemă. În PSD, în momentul de față, funcționează un proces de consultare a membrior de partid, în ceea ce privește opțiunea politică a partidului. Premierul propus nu a obținut sprijinul automat, vor fi discuții și dezbateri în interiorul PSD și, în momentul în care se conturează o opțiune majoritară se va lua o decizie în acest sens. Nu putem discuta despre sprijinirea acestui Guvern în momentul de față. 

Mi se pare de bun simț să discuți cu un prim-ministru desemnat, domnul Ciucă cu siguranță nu va fi însoțit de președintele PNL atunci când va veni și va veni invitat la sediul PSD, nu în altă formulă”, a explicat Alexandru Rafila, pe B1 TV.

Tags:
Ultima oră