Ministrul Sănătății, Cseke Attila: „Mulțumirea cea mai mare pentru personalul medical din partea societății este să ne vaccinăm”

Ministrul Sănătății, Cseke Attila: Mulțumirea cea mai mare pentru personalul medical din partea societății este să ne vaccinăm
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătății, Cseke Attila, a declarat joi seara în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat că trebuie valorificată tendința de creștere a ratei de vaccinare din ultimele zile. Acesta a subliniat că vaccinarea este cea mai importantă formă de a mulțumi medicilor:

“Avem o creștere în aceată zi, până la 62.000 de vaccinați cu prima doză, care este o creștere de peste 40% față de ziua anterioară. Acest trend trebuie valorivicat. Mâine începe maratonul vaccinării în București pentru toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, în 49 de fluxuri de vaccinare Categoric așteptăm pe toată lumea.

Mulțumirea cea mai mare pentru personalul medical din partea societății este să ne vaccinăm cu toții. Asta este cea mai mare mulțumire și atunci și ei o să aibă o situație mai ușoară din punct de vedere profesional”, a declarat ministrul Sănătății.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.