Nicușor Dan, despre meciurile Euro 2020 desfășurate la București: Am reușit să fim la standardele unei competiții la acest nivel. Sunt optimist că o mai avem astfel de evenimente (VIDEO)

Nicușor Dan, despre meciurile Euro 2020 desfășurate la București: Am reușit să fim la standardele unei competiții la acest nivel. Sunt optimist că o mai avem astfel de evenimente (VIDEO)

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat marți, în deschiderea ședinței Consiliului General, că prin meciurile Euro 2020 desfășurate la București, Capitala a demonstrat că poate să organizeze evenimente de mare anvergură. Dan a punctat că municipalitatea a reușit să se ridice la nivelul standardelor cerute de o astfel de competiție. „Sunt foarte optimist că o să avem în viitor astfel de evenimente pe Arena Națională”, a mai spus Primarul General.

Nicușor Dan, despre meciurile din Campionatul European jucate în Capitală

„Permiteți-mi să mă refer la Campionatul European, a cărui desfășurare la București s-a terminat aseară. E o mândrie pentru București, pentru municipalitate că am reușit să fim la standardele unei competiții la acest nivel, urmărită probabil de peste un miliard de persoane la nivel gloal.

Bucureștiul, prin Arena pe care muncipalitatea o gestionează, a dovedit că poate să organizeze evenimente de mare anvergură. Sunt foarte optimist că o să avem în viitor astfel de evenimente pe Arena Națională.

Mulțumesc pesoanelor care au permis ca acest mare succes să aibă loc, celor care s-au ocupat de îmbunătățiri, construcție, partea electrică a Arenei Naționale, voluntrilor, celor din instituțiile subordonate care au asigurat promovarea acestui eveniment”, a declarat Primarul General, Nicușor Dan, în debutul ședinței de marți a Consiliului General al Municipiului București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:34 - China: Zeci de persoane s-au infectat cu un nou virus care se transmite de la animale. Simptomele raportate
14:33 - Alexia Eram, dezvăluiri despre salariul Andreei Esca: „Mama e foarte mândră”
14:27 - Cel mai cunoscut militar american care a luptat împotriva rușilor s-a întors în Ucraina: „Aud că afacerile merg trăznet! Sunt all in”
14:16 - Urmărire ca în filme în județul Dolj: S-au trans focuri de armă pentru prinderea unui copil, aflat la volanul unei maşini
14:04 - Dan Suciu (BNR): Marile creșteri de prețuri sunt în urmă. Față de lunile care au trecut, putem avea și ieftiniri / Consumul a scăzut, dar rămâne motorul creșterii economice (VIDEO)
14:01 - Viața printre ruine. Localnicii din Harkov se adaptează „normalității”: „Nu fugim nicăieri…încotro s-o apucăm”
13:50 - Ministrul Agriculturii: Am încheiat recoltatul la grâu în toată ţara şi avem producţia necesară pentru consumul intern şi pentru export
13:48 - Premierul polonez, Mateusz Morawiecki, acuză UE de comportament „imperialist” față de statele membre mai mici: „Poziţiile Germaniei şi Franţei contează mai mult decât toate celelalte”
13:24 - Dan Suciu (BNR): Suntem pe un plafon de inflație în jur de 15%. Urmează un trimestru de coborâre lentă, apoi anul viitor, presupunând că vor continua compensările, vom avea o scădere abruptă a inflației (VIDEO)
13:18 - Whitney Houston a trăit în bogăție, dar o astfel de viață a dezgustat-o. Dramele legendei muzicii pop