Nicușor Dan l-a demis pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei: „În plin centrul Capitalei a avizat defrișarea a 22 de arbori. Am reușit să oprim această defrișare la timp”

Nicușor Dan l-a demis pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei: În plin centrul Capitalei a avizat defrișarea a 22 de arbori. Am reușit să oprim această defrișare la timp
Foto: facebook.com/pg/NicusorDan.ro

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe Facebook că l-a eliberat din funcțiepe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei, nemulțumit de faptul că a aviatdefrișarea a 22 de arbori din centrul Capitalei:

„L-am eliberat azi din funcție pe directorul interimar al Direcției de Mediu din Primăria Capitalei, pentru modul în care a gestionat cazul din Șoseaua Kiseleff 45. Mai precis pentru că, în plin centrul Capitalei, a avizat defrișarea a 22 de arbori. Am reușit să oprim această defrișare la timp.

În acea zonă s-au făcut demersuri pentru demolarea unor case vechi în vederea construirii de blocuri. Spațiul verde al Capitalei nu trebuie distrus!”, a declarat Nicușor Dan.