Olguţa Vasilescu, atenţionată că Iohannis nu agreează proiectul Legii salarizării: Ghinion!

Olguţa Vasilescu, atenţionată că Iohannis nu agreează proiectul Legii salarizării: Ghinion!
Foto: EVZ

”Ghinion!” – aceasta a fost reacția pe care a avut-o Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, atunci când i s-a transmis că președintele Klaus Iohannis nu este mulțumit de proiectul Legii salarizării.

Luni, Iohannis a susținut că PSD și-a asumat explicit Legea salarizării, deci PSD va răspunde pentru efectele aplicării acesteia. (Detalii AICI)

Săptămâna trecută, șeful statului afirmase că acest proiect necesită îmbunătăţiri şi că nu poate fi lăsată salarizarea oamenilor, în special a celor din administraţia publică locală, "aşa, undeva în aer".

"Abordarea pe care am văzut-o în Parlament cred că necesită încă nişte îmbunătăţiri. Nu poţi să laşi salarizarea oamenilor, în special a celor din administraţia publică locală, aşa, undeva în aer E Vorba de funcţia publică ce trebuie tratată sustenabil, serios, la nivel naţional, şi aici sindicaliştii au dreptate dacă sunt îngrijoraţi. Eu cred că se va înţelege această îngrijorare şi se va corecta proiectul legii salarizării, altfel nu poate avea prea multă valoare pentru administraţia publică locală", declarase atunci Iohannis, citat de Digi24.