Oprescu, despre gluma macabră a viceprimarului: "Nu cred că a făcut-o ţintit, nu ar trebui demis pentru asta"

Oprescu, despre gluma macabră a viceprimarului: "Nu cred că a făcut-o ţintit, nu ar trebui demis pentru asta"
Foto: B1 TV

Primarul General Sorin Oprescu crede că gluma macabră a viceprimarului Marcel Nicolaescu despre maidanezi nu a fost intenţionată şi nu ar trebui demis pentru asta.

„Nu cred că a făcut-o ţintit”, a declarat Sorin Oprescu.

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Primăria a luat toate măsurile pentru buna organizare a partidei România-Ungaria, spunând în glumă că problema câinilor a fost rezolvată.

Întrebat dacă suporterii ar putea fi în pericol, vineri seară, pe străzile Bucureştiului, viceprimarul a răspuns că este exclus, întrucât a avut grijă de acest lucru.

„Doamne fereşte! Sigur nu se va întâmpla, pentru că am luat toate măsurile pentru a nu se întâmpla astfel de incidente. I-am mutat la Stadionul Dinamo! Sperăm că nu vor fi probleme cu câinii comunitari. Vom asigura condiţii de asemenea manieră încât să nu avem asemenea incidente”, a spus Marcel Nicolaescu.

Marcel Nicolaescu a fost ales viceprimar al Capitalei in iulie 2012, din partea PNL.

 

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)