Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”

Premierul Florin Cîțu: Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate / Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate
Foto: Florin Cîțu / Facebook

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri în emisiunea Dosar de politician, moderată de Silviu Mănăstire, că Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate, participanții vor purta măști și va fi respectată limita maximă permisă. În același timp, premierul a eplicat că evenimentele mari care au permis înainte de începerea școlii participarea a 75.000 de persoane că s-au desfășurat în condiții de siguranță sanitară:

„Dacă aceste evenimente erau cu persoane vaccinate sau cu persoane testate, riscul este foarte mic. Până la urmă ăsta este rolul acestui vaccin, de a merge cu viața mai departe. Încercăm acum și am venit cu tot felul de soluții să nu oprim economia dacă oamenii sunt vaccinați, dacă au trecut prin boală, dacă sunt testați.

La congresul PNL se va purta mască, este legal, este un Congres unde spațiul permite 3 m pătrați pentru o persoană, deci sunt 15.000 de m2, vor fi 5.000 de persoane și se poate ține în condiții de legalitate. Trebuie să revenim cumva, trebuie să mergem spre normalitate, avem vaccin, dar nu putem să ne oprim de fiecare dată”, a spus premierul.

Acesta a mai spus că persoanele vaccinate nu ar trebui să fie supuse unor noi restricții:

„Vreau să mă asigur că avem certificatul verde, că putem să îl folosim mai departe. Nu ar trebui să existe niciun fel de măsuri pentru persoanele vaccinate. Persoanele vaccinate ar trebui să meargă și să își vadă de viață”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.