Premierul Florin Cîțu: „Nu cred că PSD mai are ceva de spus pentru următorii patru ani. Ce au avut de spus au făcut-o în 2017 când, după ce au avut guvernul învestit, lumea a ieșit în stradă cu sutele de mii”

Premierul Florin Cîțu:  Nu cred că PSD mai are ceva de spus pentru următorii patru ani. Ce au avut de spus au făcut-o în 2017 când, după ce au avut guvernul învestit, lumea a ieșit în stradă cu sutele de mii”
Foto: Florin Cițu / Facebook

Întrebat dacă își va da demisia în situația în care obiectivul de a vaccina peste 10 milioane de persoane până în septembrie, premierul Florin Cîțu a declarat că nu și-a asumat niciodată acest lucru, dar a sugerat că interesul este de a avea cât mai multe persoane vaccinate. Cu această ocazie premierul a precizat că în prezent campania se desfășoară mult mai bine decât se așteptau unii și a respins toate atacurile lansate de PSD:

“Dacă în septembrie vom avea 10,3 milioane de persoane vaccinate, eu cred că ar fi un succes. Până la urmă eu nu știu dacă obiectivul este să pice acest Guvern sau să avem cât mai multe persoane vaccinate în România. Ieri, România era pe locul 6 în UE, pe locul 18 la nivel global. Mulți nu ne-au dat această perspectivă, vedeau România pe ultimele locuri. Eu zic că mergem în direcția corectă.

Am văzut mesajele celor de la PSD. Eu nu cred că PSD mai are ceva de spus pentru următorii patru ani. Ar trebui ignorați în ceea ce privește mesajele publice. Ce au avut de spus au spus în 2017 când la câteva zile după ce au avut guvernul învestit lumea a ieșit în stradă cu sutele de mii”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”