Primarul Ciprian Ciucu spune că a fost „luat la mișto” când a sunat la Poliție să semnaleze o cursă de mașini / Brigada Rutieră a anunțat că face verificări (VIDEO)

Primarul Ciprian Ciucu spune că a fost „luat la mișto” când a sunat la Poliție să semnaleze o cursă de mașini / Brigada Rutieră a anunțat că face verificări (VIDEO)
Foto: Ciprian Ciucu / Facebook

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, susține că a fost „luat la mișto” când a sunat la Poliție să reclame o cursă ilegală de mașini, informează B1 TV în Jurnalul orei 12.00, prezentat de Ștefan Pășcuță. Ciucu a povestit pe Facebook că a sunat la Brigada Rutieră a Capitalei, însă ofițerul de serviciu care i-a răspuns i-a ”închis telefonul în nas”.Brigada Rutieră a anunțat că face verificări.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Primarul Ciprian Ciucu spune că a fost luat peste picior de polițiștii de la Rutieră

Primarul Sectorului 6 s-a plâns pe Facebook că nu e luat în serios de agenții Brigazii Rutiere din București. El a povestit că a încercat să reclame o cursă ilegală de mașini care ar fi avut loc în Capitală, dar polițistul i-a închis telefonul.

„Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București!

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut.

Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas”, a povestit Ciucu.

Pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete, primarul a anunțat acum că va face o plângere administrativă.

Luni, Brigada Rutieră a anunțat că s-a autosesizat în acest caz: „Având în vedere aspectele sesizate în spațiul public cu privire la modul în care s-a exprimat polițistul care a preluat sesizarea persoanei, la nivelul Brigăzii Rutiere s-au demarat verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”.

Urmăriți B1TV.ro și pe