PSD Alba vrea sancţionarea disciplinară a lui Mihai Chirica pentru declaraţiile publice făcute

PSD Alba vrea sancţionarea disciplinară a lui Mihai Chirica pentru declaraţiile publice făcute
Foto: ziaruldeiasi.ro

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Alba a luat decizia de a propune sancţionarea disciplinară a primarului din Iaşi, Mihai Chirica, pentru ”modul nestatutar în care a făcut o serie de declaraţii publice ce exprimă puncte de vedere personale”.

”Luptele interne nu ar face decât să vulnerabilizeze guvernarea, ceea ce îşi doresc adversarii noştri, chiar dacă acest lucru duce la instabilitate politică şi afectează poziţia României. Atât timp cât la conducere se va afla Liviu Dragnea alături de o echipă strâns unită, Partidul Social Democrat va avea competenţa şi forţa pentru a desfăşura o activitate politică şi o guvernare performantă”, se arată într-un comunicat al PSD Alba.

În aceeași ședință, social-democrații din Alba au decis să îi ofere întregul sprijin lui Liviu Dragnea, pentru că a avut un rol capital în câștigarea alegerilor parlamentare.

Mihai Chirica este liderul PSD care a cerut public abrogarea controversatei ordonanțe 13 și demisia lui Florin Iordache din funcția de Ministru al Justiției. De asemenea, acesta a susținut că nu este mulțumit de atitudinea recentă a lui Liviu Dragnea, deși recunoaște că acesta a avut un rol important în câștigarea alegerilor parlamentare de către PSD.

În acest context, Mihai Chirica a cerut deschis o schimbare de leadership în PSD.

”Dacă aș fi fost mulțumit , nu aș fi zis lucrurile astea. E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă”, declarase Chirica, duminică, pentruDigi24.

Urmăriți B1TV.ro și pe