Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)

Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
Foto: Ștefan Radu Oprea / Facebook

Senatorul PSD Radu Oprea a precizat, luni seară, că social-democrații vor ataca în instanță în contencios instituirea stării de alertă în Sectorul 1 al Capitalei, despre care spune că a fost „decisă într-o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS”, Alin Stoica și Clotilde Armand.

„Rezultatele pe care le-am văzut nu sunt în favoarea cetățeanului din București, care rămâne în continuare cu gunoaie, rămâne cu șobolanii pe stradă și rămâne și fără bani”, a adăugat el la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, luni seară, pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

PSD va ataca în instanță instituirea stării de alertă în Sectorul 1. Ce a declarat Radu Oprea

„(Starea de alertă din Sectorul 1, n.r.) este decisă într-o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS, aceasta este realitatea. Noi vom ataca în instanță în contencios această stare de alertă, instituirea ei, pentru că rezultatele pe care le-am văzut nu sunt în favoarea cetățeanului din București, care rămâne în continuare cu gunoaie, rămâne cu șobolanii pe stradă și rămâne și fără bani, pentru că va plăti mai mult decât atât. Au fost deja poziții publice care au arătat că această licitație a fost făcută de o manieră absolut netransparentă, deși, nu, cei de la USR-PLUS sunt apostolii transparenței, mai transparenți ca ei nu există”, a declarat Radu Oprea.

Social-democratul spune că eventualele nereguli de la Sectorul 1 ar trebui să fie verificate de către instituțiile statului.

„Nu a știut nimeni nimic, trei minute a durat între postare și atribuire, se pare că a și fost înainte de starea de alertă. Acolo e un iz de lucruri în neregulă, care probabil că ar trebui să fie verificate de către instituțiile statului. Deci și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani, și atunci cetățeanul din București, din Sectorul 1, nu are nimic de câștigat și vom ataca instituirea stării de alertă în contencios”, a mai afirmat senatorul PSD.