Raluca Turcan: Florin Cîțu și echipa de negociere ar trebui să demisioneze. S-au milogit la Marcel Ciolacu să prindă un colț de pâine / Cîțu e dispus să joace la poker până și banii de pensii

Raluca Turcan: Florin Cîțu și echipa de negociere ar trebui să demisioneze. S-au milogit la Marcel Ciolacu să prindă un colț de pâine / Cîțu e dispus să joace la poker până și banii de pensii
Foto: Raluca Turcan / Facebook

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL, a susținut că Florin Cîțu, președintele partidului, și întreaga echipă care a negociat cu PSD formarea viitorului guvern ar trebui să demisioneze. Turcan i-a criticat pe aceștia că au ajuns să se „milogească” de Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, ca să „prindă un colț de pâine”. Totodată aceasta l-a acuzat pe Cîțu că e dispus să joace la poker până și banii de pensii, precizând că de o lună îi spune că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii ți alocații.

Raluca Turcan, revoltată după negocierile PNL – PSD

Raluca Turcan le-a transmis colegilor din Biroul Politic faptul că nu va participa la ședință deoarece i-a mai fost deturnat votul și nu vrea ca acest lucru să se întâmple iar.

„Consider ca echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitura și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD. In primul rând s-a plecat la drum cu o minciuna. Și un vot manipulat ordinar. Nu, nu ma refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri și cu unii și cu alții. Votul meu si al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Si doar in folosul unui grup extrem de restrâns. A fost o frauda asupra votului colegilor”, a spus Turcan, potrivit G4Media.

Raluca Turcan, acuzații dure la adresa lui Florin Cîțu

„Mandatul lui Florin Câțu nu a fost decât un șir de minciuni, greseli și jocuri personale. As spune ca e de domeniul patologicului. Florin, iti imaginezi ca nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toti se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus pana acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un sir de minciuni. Și nu numai de minciuni dar și de lipsa de responsabilitate! Florin, ești dispus sa joci la poker pana și banii de pensii. De mai bine de o luna ma tin de capul tău și-ti spun repetat ca de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre in postările de pe facebook”, a mai spus Turcan, potrivit G4Media.

Ea le-a reproșat apoi celor care au negociat cu PSD că s-au milogit: „Ce ati făcut acum? V-ati milogit la Ciolacu sa prindeți un colț de pâine. Va cer sa ieșiti voi acum public, sa spuneti ca ati negociat mai bine ca Orban!”.

Turcan a acuzat apoi că Florin Cîțu a negociat doar pentru el: „ In aceste negocieri, președintele partidului a negociat doar pentru el. Atat. Nimic altceva!!! Motivele? O sa le aflam, cu siguranță! Dar cu un preț prea mare plătit de partid. Nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniștri. Niciunul. Ați ignorat pana si cel mai important criteriu, cel referitor la rezultatele in alegeri”.

În final, Raluca Turcan a susținut că acest moment e o rușine pentru PNL, că Florin Cîțu și cei care au negociat cu PNL ar trebui să demisioneze și că votul ei va fi împotriva guvernului cu PSD.