Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)

Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
foto: Facebook @ Rareș Bogdan

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și unul dintre susținătorii lui Florin Cîțu la șefia partidului, spune că în campaniile electorale din 2024 liberalii nu vor putea arăta cu degetul spre nimeni, ci vor putea vorbi doar despre realizările guvernului, coaliției și formațiunii.

În politică nu poți de unul singur chiar dacă ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi, a subliniat Rareș Bogdan

„În politică, mi-a trebuit ceva timp să învăț, e altfel decât în business sau decât în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo sau Messi, sau Hagi, că tot este de aici „Regele” nostru. Nu poți decât într-o echipă! Pentru că acum vorbim despre echipă. Vorbim despre echipă, despre oameni cu viziune, vorbim despre oameni pe care în campaniile electorale ale anilor 2019, 2020 i-am dat drept exemple și sunt foarte încântat că sunt aici în sală Emil Boc, Gheorghe Flutur, oameni care au fost exemple date de noi, exemple de succes ale unor primari care au schimbat fața unor orașe sau a unor județe. Eu sunt absolut convins că peste trei ani, trei ani și jumătate, în campaniile electorale ale anului 2024, vom putea folosi, așa cum am folosit primarii noștri prestigioși, președinții noștri de consilii județene, cu două, trei patru mandate sau după un prim mandat, dar cu realizări excepționale, și echipa Vergil Chițac – Mihai Lupu ca exemplu de a schimba fața unui oraș, fața unui județ și de a oferi performanțe”, a declarat Rareș Bogdan, luni, la Comitetul de coordonare județean PNL Constanța.

Toate aceste lucruri se pot face doar în parteneriat, spune liberalul.

„Se pot face într-un parteneriat cu un om care să înțeleagă foarte bine și care înțelege extrem de bine ce înseamnă, pe de o parte, echipa și, pe de altă parte, sprijinul pentru această capitală a Dobrogei și pentru acest teritoriu atât de spectaculos, de frumos, prin multiculturalitate, prin multi-religiozitate, printr-o frumusețe inter-confesională și inter-etnică unică. Un creuzet, pur și simplu, este această Dobrogea și Constanța”, a adăugat Rareș Bogdan.

Peste trei ani de zile, a mai afirmat el, PNL nu va putea vorbi decât despre realizări în fața electoratului.

„Cred că, în afară de Emil Boc, Gheorghe Flutur și ceilalți colegi liberali, vom folosi peste trei ani de zile și modelele de succes Vergil Chițac – Mihai Lupu și asta într-un parteneriat cu premierul nostru actual și viitor, Florin Cîțu, pentru că despre asta este vorba. Peste trei ani de zile, dragii mei, nu vom putea să arătăm cu degetul spre nimeni, ci doar vom putea să vorbim despre realizări, despre realizările unui guvern, ale unei coaliții, ale unui Partid Național Liberal, care schimbă viața românilor, despre asta este vorba”, a mai spus eurodeputatul PNL Rareș Bogdan.