Robert Negoiță: De 8 ani de zile lupt cu o mafie a retrocedărilor ilegale din Sectorul 3 (VIDEO)

Robert Negoiță: De 8 ani de zile lupt cu o mafie a retrocedărilor ilegale din Sectorul 3 (VIDEO)
Foto: facebook.com/Robert.Negoita

Candidatul Pro București la primăria Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, joi seară, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire, că de 8 ani de zile, de când este în funcția de edil al Sectorului 3, luptă cu o mafie a retrocedărilor ilegale din sector.

Robert Negoiță: Mafia imobiliară nu funcționează doar în sectorul, dar inima ei a fost în acest sector

Mai exact, candidatul la primăria Sectorului 3 a afirmat că această mafie nu funcționează doar în acest sector și că, recent, a primit o notificare în care i se cer milioane de euro.

”Am primit o notificare în care îmi cere mie, ca primar, niște milioane de euro. E adevărat că de 8 ani de zile lupt cu această mafie a retrocedărilor ilegale de terenuri din Sectorul 3. Ea nu funcționează doar în Sectorul 3, dar inima ei a fost în Sectorul 3. Au retrocedat ilegal, cu documente false (…) În Sectorul 3 sunt retrocedate străzi total ilegal”, a menționat Negoiță.

Acesta a mai spus că de când a venit la conducerea primăriei Sectorului 3 a câștigat procese prin care a ajuns în subordinea autorităților mai multe locuri din sector.

”De 8 ani de zile, nu doar că nu am mai pierdut procese, ci le cam câștigăm. Câștigăm procese foare răsunătoare.De exemplu, câștigăm parcul Pantelimon definitiv și irevocabil, casa Eliad, câștigată definitiv și irevocabil, parcul IOR, acea parte a parcului de la bulevardul Grigorescu, unde câștigăm pe fond și unde decizia este foarte clară”, a precizat el.

Cât despre declarația lui Adrian Moraru, contracandidat al lui Negoiță, conform căruia va cumpăra spațiile verzi din sector, Robert Negoiță a afirmat că el nu va da bani publici mafiei.

”Asta e diferența dintre mine și alți oameni mici, alți indivizi. Nu dau bani publici mafiei, indiferent de ce tip e ea: chiar dacă e mafie imobiliară (…) Este strigător la cer”, a spus candidatul Pro București.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră