SCANDAL în Parlament: Social-democratul Liviu Pleșoianu, la un pas de bătaie cu un deputat USR (VIDEO)

SCANDAL în Parlament: Social-democratul Liviu Pleșoianu, la un pas de bătaie cu un deputat USR (VIDEO)
Foto: stirileprotv.ro

La un pas de bătaie în Parlament. Liviu Pleșoianu de la PSD și deputatul USR Ionuț Moșteanu au avut o confruntare care era gata sa se transforme în bătaie. Scandalul a pornit după o intervenție în plen a social-democratului pe tema legislatiei audio-vizualului. Nervos că este apostrofat în timpul discursului, Pleșoianu s-a dus să îi ceară socoteală deputatului USR, informează B1 TV.

IMAGINI BOMBĂ CU MIHAELA RĂDULESCU ÎN PAT! A FOST PRINSĂ CU AMANTUL TINEREL! ERA GOALĂ PUȘCĂ

Social-democratul Liviu Pleșoianu s-a certat cu deputatul USR Ionuț Moșteanu din cauza activității CNA, instituție care a fost acuzată că nu acționează corespunzător pentru sancționarea derapajelor televiziunilor.

S-A TERMINAT! SMILEY S-A ÎNCURCAT CU RAMONA! ADIO GINA PISTOL! POZE INCENDIARE CU NOUA DRAGOSTE

Se pare că deputatul PSD s-a enervat pentru că a fost apostrofat în timpul discursului pe care îl ţinea în plenul Camerei Deputaților cu privire la atacurile presei la adresa PSD. Vizibil nervos, la finalul discursului, Pleșoianu s-a îndreptat glonţ către colegul din opoziție. Moşteanu s-a ridicat în picioare, pregătit să-l întâmpine pe Pleșoianu cum se cuvine.

INCENDIAR! ANTONIA, SHOW EROTIC CU DELIA! I-A PUS MÂNA ÎNTR-O ZONĂ INTIMĂ! ALEX VELEA ȘI-A FĂCUT CRUCE

Cei doi bărbați au stat față în față pentru o perioadă scurtă de timp și și-au adresat câteva cuvinte. Colegii acestora au intervenit pentru ca totul să nu degenereze. Pleșoianu a părut că îngroapă securea războiului însă după câteva secunde s-a răzgândit și s-a întors iar la rivalul său din USR.

În acest grup a intervenit și deputata USR Cosette Chichirău, care a încercat să-l calmeze pe Pleșoianu.

Ulterior, Ionuţ Moşteanu a luat atitudine şi a comentat pe pagina oficială de Facebook. Acesta a dezvăluit ce i-a spus lui Liviu Pleşoianu.

„Papițoiul Pleșoianu de la PSD nu știe cum să mai iasă în evidență să mai facă și el o știre. După ce l-a premiat Sputnik pentru serviciile aduse rușilor, după ce și-a anunțat candidatura pe prezidențiale azi a sărit la scandal în plen când i-am zis că nu numai Realitatea are datorii la stat, ci și Voiculescu, acționarul Antenelor”, a scris deputatul pe Facebook.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.